Filters

10

Vakwerk

Na slechte ervaringen met prutsers, het vertrouwen in aannemers weer hersteld. Vloer getegeld, plafond voorzien van spotjes heel strak. Super blij mee, en gerealiseerd binnen de afgesproken periode.

 • Aanbevelen? Ja
10

fijne samenwerking

Er waren wat flinke klussen aan ons jaren 30 huis, zoals zolderkapisolatie met flink wat schuine hoeken en kanten, bodemisolatie en het vervangen van alle zinken goten met ook houtwerk aan de gootbakken. Martie is hier komen kijken, plan opgesteld, duidelijke offerte gekregen, en start werkzaamheden gegarandeerd binnen 3 maanden. Enkele weken later kon de eerste klus al gedaan worden, en snel daarna klus 2 en 3. Er komen nette lui bij je werken die flink doorgaan en goed werk leveren, zeer tevreden over.

 • Aanbevelen? Ja
8

Professionals, die goed werk leveren

Brabant B heeft een prima job gedaan. Het offerte en planningstraject verliep vlot en goed.. Response is top! Mijn halve dak is voorzien van nieuwe folie waarvoor alle pannen moesten worden verwijderderd en opnieuw geplaatst. Dit werk is professioneel en snel uitgevoerd met materiaal van goede kwaliteit. Het opruimen van de werkplek is een duidelijk verbeterpunt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal tevreden

Wij hebben met veel bedrijven contact gehad maar het contact met brabant bouwt was gelijk goed. De prijs lag vele malen lager als bij andere bedrijven waardoor we eerst twijfelde of het niet te mooi was om waar te zijn. Achteraf totaal geen spijt. Vriendelijke hardwerkende werknemers. Prachtig dak met isolatie en nieuwe dakgoten. Als we in de toekomst weer iets willen, bellen we eerst naar brabant bouwt. Martie heel erg bedankt !!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne partij om mee samen te werken

Ingehuurd voor complete renovatie van mijn appartement. Leveren kwaliteit. Reageren snel op vragen/opmerkingen. Prettig in de samenwerking. Nette, betrouwbare mensen over de vloer. Doen wat ze beloven. In een enkel geval kon de communicatie over de planning iets pro-actiever. Maar overall zeer te tevreden en zeker aan te bevelen wat mij betreft.

 • Aanbevelen? Ja
10

HelemaalTop!

Bedankt mannen van Brabant Bouwt voor de goede werkzaamheden die zijn gedaan. Onze dak ziet er weer helemaal top uit en alles werd netjes uitgevoerd en achtergelaten. De mannen waren allemaal heel aardig en gezellig en hebben super hard gewerkt! Prijs kwaliteit meer dan voldoende! Communicatie ging ook super vlot!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel bedrijf met goede service

Goede ervaring met dit bedrijf. Ze hebben de klus snel en kundig uitgevoerd zodat we de komende 30 jaar weer droog zitten. Personeel is vriendelijk, hard werkend en behulpzaam. Al het afval naderhand netjes opgeruimd. Zeker een aanrader voor andere.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed werk, vriendelijke monteurs

Prima

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed werk en op korte termijn uitgevoerd

Duidelijke offerte vooraf ontvangen en werkzaamheden konden op korte termijn worden uitgevoerd. Dit was voor ons fijn. Contact was ook goed. Betaling achteraf.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede werk verricht en fijne samenwerking

Ik heb mijn woning laten verduurzamen. De samenwerking en communicatie waren fijn en de resultaat goed. Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service en erg blij met het resultaat

De mannen hebben heel netjes gewerkt. Afspraken werden altijd nagekomen en uiteindelijk erg blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, vakwerk en prettig in het contact!

We hebben het lood rondom de schoorsteen en de nokvorsten laten vervangen. Dat is heel snel en goed opgepakt. We zijn dan ook heel tevreden over het geleverde werk en de snelheid waarmee onze daklekkage is verholpen (en proactief erger is voorkomen). Van harte aanbevolen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geregeld

Netjes gewerkt. Alles keurig op foto

 • Aanbevelen? Ja
10

Komen alle afspraken na en levert goed werk

Een betrouwbaar bedrijf dat alle specialiteiten in huis heeft. Afspraken worden nagekomen, nooit gezeur achteraf over de prijs. Bij eventuele tegenslag tijdens de verbouwing/bouw, wordt alles op alles gezet om de gemaakte afspraken na te komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne en directe communicatie. Alle afspraken nagekomen

Na uitgebreid overleg over een haalbaar project; heldere, directe en prettige communicatie, resultaat volledig maar tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede prijs kwaliteitverhouding, transparant en afspraak is ook echt afspraak.

Na aanvraag offerte was snel een vervolg gepland. Te verwachten kosten waren duidelijk, tijdsplanning ook. Tussentijdse communicatie met aannemer via groepsapp, handig en efficiënt. Vriendelijk en beleefd personeel. Er werd goed meegedacht in oplossingen en afwerking. Alles afgewerkt naar wens, maar ook nu is aannemer nog steeds goed bereikbaar voor eventuele vragen. Dus niet bij klus geklaard, volledig uit beeld. Vinden wij wel prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en vriendelijk

Ze werken structureel en accuraat en een correcte en professionele werkhouding. En denken mee

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle, adequate en transparante service

Brabant Bouwgroep B.V. heeft binnen zeer korte termijn ons volledige dak vervangen. Betrouwbare partij die haar afspraken nakomt met vriendelijk personeel. Offerte was binnen no time geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, snel contract en een mooi eindresultaat

Het contact met Martie verliep prettig. De klus kon snel ingepland worden en is secuur uitgevoerd. Wij kunnen wat betreft ons dak weer even vooruit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goed geïsoleerd dak

Na het eerste contact met Marty over het isoleren van het dak werd er gelijk een dakdekker gestuurd om de situatie te bekijken en een juist advies op te stellen. Na ontvangst van een offerte met een keurige prijs hebben wij akkoord gegeven. De dakdekkers waren vriendelijk en lieten alles netjes achter. Wij zijn erg tevreden met ons nieuwe dak, nu kunnen met een gerust hart de winter in.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geregeld

We hebben voor Brabant Bouwgroep gekozen na een nette en juiste offerte. Het contact met Marty liep zoals gewenst. De aanbouw ziet er top uit! Wij zijn erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
7

Toen ik belde kwam ie meteen en maakte tijd voor mij vrij

Ik zat met een spoedklus en dat is snel en vakkundig voor mij opgelost! Je zal maar in de bouwvakantie op hele korte termijn een brandwerend plafond aan moeten brengen terwijl de winkel over 14 dagen open moet dan daar wordt je heel nerveus van. Dat heet nog eens ontzorgen

 • Aanbevelen? Ja
10

Een bedrijf waarop je kunt bouwen

Kennismaking gesprek was zeer fijn gelopen .Mijn wensen doorgegeven En binnen aantal dagen een uitgebreide offerte gehad .We zijn akkoord gegaan het resultaat was beter als we hoopten .Het contact vanaf begin tot het eind met Martie heb ik als zeer prettig ervaren Alles is werkelijk gecommuniceerd vanaf begin tot eind echt een aanrader en Martie en zijn team denken mee in alles ga zo door toppers

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend het ziet er super uit !

Goede communicatie, goede aannemer raad hem zeker aan. Kwaliteit staat boven aan bij zijn jongens. Top !

 • Aanbevelen? Ja
10

Toen ik belde kwam ie meteen en maakte tijd voor mij vrij

Ik zat met een spoedklus en dat is snel en vakkundig voor mij opgelost!

 • Aanbevelen? Ja

Over Brabant Bouwgroep B.V.

Full-service bouwbedrijf / aannemer voor particulieren en bedrijven in de regio Den Bosch.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd