Beste Peter, Wat een mooie beoordeling, dankjewel! Team Lease-e
Beste Bas, Bedankt voor het delen van deze feedback, we zullen dit intern bespreken. Ook fijn om te horen dat je uiteindelijk toch tevreden bent! Team Lease-e
Beste Pascal, We zijn erg blij te horen dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. We wensen je veel fijne kilometers met de auto! Team Lease-e
Originele beoordeling
Beste Carola, Hartelijk dank voor deze goede beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad, we wensen je veel rijplezier! Team Lease-e
Beste Kevin, Dankjewel voor deze mooie beoordeling. Veel fijne kilometers gewenst! Team Lease-e
Beste Robbert, Bedankt voor dit compliment aan onze medewerkers! Team Lease-e
Beste Henri, Wij willen je bedanken voor deze mooie beoordeling. Veel fijne kilometers gewenst! Team Lease-e
Beste Rik, We willen je hartelijk bedanken voor deze uitgebreide en mooie beoordeling! Team Lease-e
Beste Ruben, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Hartelijk dank voor dit mooie cijfer! Team Lease-e
Beste Mariska, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!! Team Lease-e
Beste Rob, Wat fijn dat je ervaring zo goed is geweest en enorm bedankt voor het cijfer 10! Team Lease-e
Beste R, Wat fijn om te horen, hartelijk dank voor dit mooie cijfer! Team Lease-e
Beste Markus, Bedankt voor deze goede beoordeling, ook namens Niels! Team Lease-e
Beste Arjan, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer! Team Lease-e
Beste Rian, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en voor de feedback! Team Lease-e