Fijn dat ik gelijk terecht kon, ben prettig geholpen en kom over 3 maanden graag terug!
Super behandeld door Thirza. Heb geen op of aanmerkingen.
Tandarts zeer tevreden ook zeer tevreden over mondhygiënist bijde vriendelijke topp
tevreden
Net zo goed als altijd!
Goed verzorgd
De tandarts, niet iets waar je je op verheugd. Toch is de ervaring niet vervelend. Er wordt volop met je overlegd. Dat is geruststellend. Dus....al bij al is het erg meegevallen.
Keurig op tijd Netjes behandeld
Waarom is dit veld verplicht? Prima is prima
Alleen maar professionele artsen in dienst en altijd een passende oplossing!
Ik kom binnen lieftallige dames onthalen mij met goede morgen koffie en gebak
Zeer snel geholpen, vriendelijke en hulpvaardige mensen. ben zeer tevreden. Het enige minpuntje vond ik de weinige parkeerplaatsen.
ik kom hier al jaren, en ben nog steeds zeer tevreden
Ik was snel geholpen en alles was goed. De tandartsen en assistenten zijn altijd vriendelijk en helpen mij altijd goed.
Goed geholpen en geinformeerd. Prettige gastvrouwen en tandarts
Ik wordt al jarenlang goed en fijn behandeld door mijn tandarts. Ook de tijd die afgesproken is wordt altijd nagekomen.
Heel goed
Altijd ontspannen sfeer
Ik kom al jaren bij deze praktijk en ben altijd uitstekend geholpen door tandarts Mattern. Ook vervanging is goed!
Ik kom er al sinds ze bestaan das al heel wat jaren.Altijd vriendelijk en attent ontvangst door zowel de assistentes als de tandarts Matern.En mn gebit is al jaren in zeer goede conditie wat heel fijn is.
Dhr. Mattern is uiterst bekwaam en top in het geruststellen. Is al ruim 20 jaar mijn tandarts en ben zeer tevreden.
Fijn een email ervoor
Prettige en vriendelijke behandeling
ik zit al jaren bij jullie in het centrum en ben zeer tevreden over de behandelingen en over het hulp wat er wordt aangeboden zeer behulpzame en klantvriendelijke medewerkers top team zeer tevreden dankjewel voor jullie goede hulp en service
Vanaf de oprichting van het Centrum al patiënt. Ontvangst altijd bijzonder correct; wachtruimte schoon en verzorgd met goede faciliteiten; behandeling deskundig en persoonlijk.