Prima behandeld
Nvt
Goede snelle service. Als verbeter puntje zal het fijn zijn als evt gaatjes of tandsteen gelijk behandeld worden. Het is vervelend om hier nog een keer voor terug te moeten komen.
Het personeel is ontzettend lief, denken mee. Werken nauw samen, waardoor ik het idee heb dat er goed wordt nagedacht over het behandelplan.
Uitermate kundig geduldig en vriendelijk
Hele fijne vriendelijke uitleg over wat ze wilden gaan doen. Luisterend oor en open persoonlijkheid. Gewoon zeer tevreden en vakwerk
Gewoon goed en altijd aardig.
Prima kliniek met deskundig en vriendelijk personeel.
Hij neemt de tijd, legt het goed uit. En vindt het niet vreemd dat ik zo angstig ben
Vriendelijke ontvangst, goede uitleg, fijn behandeld!
Goed georganiseerd
Prettige praktijk
Ik ben recent overgestapt en dat is me prima bevallen
In alle opzichten professioneel.
Een fijne praktijk! Goed geholpen
Goede ervaring Mijn tandarts gaf mij de nodige aandacht en behandeling
fijne ervaring
Netjes contact Goede uitleg erg tevreden over alles
Aardige medewerkers, moderne apparatuur en een deskundige tandarts. Top tandarts!!! De behandeling is erg goed, met tijd en ruimte voor de patient. De assistenten zijn ook zeer vriendelijk en kundig Nogmaals bedankt!
Fijn geholpen
ik kom al sinds mijn jeugd bij deze praktijk en de ervaring is altijd goed tot zeer tevreden
Correcte en vriendelijke bejegening. Hulp bij het vinden van afspraak datum en tijd. Acceptabele wachttijd. zo nodig overleg met betrekking tot behandeling en eventuele alternatieven.
Al jaren als gezin en later als familie klant met geen slecht ervaring. Alleen jammer dat de vaste tandarts niet zelf meer alle handelingen doe. moet soms meerdere keren terug komen voor b.v. vullen en mondhygienist
Vandaag is het meer dan een week geleden dat ik bij de mondhygiënische geweest ben en ik heb nog steeds veel pijn bij het eten. Niet bij de tandrand maar het gehemelte waar met het spiegeltjes of de steel van het haakje overheen geschraapt is