Ben al die tijd bij een vaste tandarts, en ben nooit gewisseld, dus dat zegt wel wat.
Vriendelijk mondhygiëniste.
Een hele fijne ervaring, uitstekend behandeld door de mondhygieniste, was geweldig klantvriendelijk en deskundig. Ook over de tandarts niets dan lof. Terwijl ik vroeger niet naar de tandarts durfde, en nu fluitend daar naar binnen ga.
Het personeel is altijd vriendelijk ik ben heel tevreden daarom rijd ik er ook 80 km voor
geen klachten
Een tandarts bezoek is echt niet leuk, niet dat de tandarts onaardig is, maar de handelingen die hij uitvoert. Het uiteindelijke resultaat ben ik dan toch wel weer happy mee.
soms wat lange wachttijden dat vind ik erg vervelend
Schone ruimtes en prettige sfeer in de wachtkamer.
Zie hierboven.
Goede ontvangst, kundige tandartsen!
Easy to make an appointment, also in English language. The staff tried to find a suitable timeframe as per my agenda. Once there; I was attended by the dentist in a professional manner. Great service overall.
Alle medewerk(st)ers zijn even aardig en behulpzaam, geven goede adviezen en laten je met een stralende lach weer vertrekken. Top praktijk!
De houding van de mondhygiëniste wordt vast leuk gevonden door kinderen en op prijs gesteld door de tieners. Op mijn leeftijd is de kleinerende en belerende houding waarin je wordt behandeld als een ondeugende kleuter van 5 niet erg prettig. Daarnaast ben ik - zonder dat ik hiervan op de hoogte ben gebracht - blijkbaar bij een ander soort mondhygiëniste onder gebracht. Dit is niet met mij overlegd, maar nu ik naar een ander wil overstappen is dit blijkbaar opeens wel een probleem. Als laatste vond ik het erg vervelend dat er zeer aangedrongen werd om extra kosten te maken terwijl ik al eerder had aangegeven dat dit niet kon. Het brengt mij in een onaangename situatie.
Prima, vriendelijk en heb verder geen opmerkingen
Ben altijd gespannen voor een tandartsbezoek, was echter niet nodig en werd goed geholpen zodat ik tijdens het bezoek wat rustiger werd.
Uitstekende dienstverlening. Vriendelijk . Behulpzaam, zo nodig.
Nieuwe tandarts waar ik even tegenop zag maar ze kwam heel fijn op mij over.
Zoals altijd uitstekend behandeld
Er wordt goed geluisterd naar mijn klachten en adequaat gehandeld. Prettig dat stap voor stap wordt verteld wat de behandeling inhoudt.
Mondhygieniste is vriendelijk en zeer kundig. Zo ook de tandarts. Beiden zijn empathisch en rustig. Afspraken lopen niet uit waardoor er geen lange wachttijd is.
Nette praktijk bekwame personeel vriendelijk en met vol begrip
Een bezoek is altijd prettig, ook al is niemand echt blij om naar de tandarts te gaan. De dienstverlening met mailberichten en herinneringen werkt prima. Contact met de specialisten en assistentes verloopt ook altijd zonder problemen.
Wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen zonder enige angst.
Wij gaan met plezier met zijn allen naar de tandarts. Neem de tijd voor je
Prima, nette praktijk, waar je goed geholpen wordt