Netjes behandeld, goed geïnformeerd en heel tevreden naar huis gegaan.
zie hierboven
Wordt goed geholpen.
Ik ben zeer tevreden
Er werd tijd voor ons genomen. En we moesten niet zo lang te wachten.
Het is een super bedrijf.. goede service en goede uitleg en mensen die weten wat ze doen... !
Makkelijk om een afspraak te maken, wordt altijd op tijd geholpen door Femke professioneel en aardig en altijd een goed resultaat en uitleg.
persoonlijk, professioneel
Als nieuwe klant snel geholpen
Mijn eerste keer bij U in de praktijk. Is goed bevallen.
Zie de beoordelingen
Professioneel personeel, aardig geduldig en alles wordt goed uitgelegd
Vakkundige uitleg . En afspraken worden altijd zeer correct uitgevoerd. De herinnerings mail is ook een heel goed instrument om geen afspraak te vergeten . Is mij in het verleden wel eens over komen .
Prettig centrum.
Men is vriendelijk en vertelt duidelijk wat er gebeurt tijdens de behandeling.
Tandarts ......... straalt een heerlijke rust uit en zet de patiënt centraal, is vakkundig en gaat voor een optimaal resultaat.
Ik ga niet bepaald graag naar de tandarts, maar bij CVT is het altijd wel een aangename ervaring.
Ondanks mijn zenuwen verliep alles nr wens..
Prettig intake gesprek met duidelijke kosten die vooraf in kaart worden gebracht.
Wachttijden lopen regelmatig/ vaak lang uit,soms ontkom je dr niet aan maar probeer het dan wel te beperken tot f laat mensen dubbeke afspraak maken.
Altijd de tijd en goed advies, ik ben sinds ik bij hen ben van jaren lange pijn in mijn tanden af!
Goede en nette behandeling. Van te voren altijd even een kort praatje.
Lieve mensen die alle tijd nemen voor je, ook voor de kinderen. Door jullie zijn mijn kinderen niet bang voor de tandarts of behandelingen die ze nodig hebben
Altijd redelijk op tijd geholpen