Betreft buitenschilderwerk, door oa weersomstandigheden lang uitgesteld, maar uiteindelijk snel en vakkundig uitgevoerd met weinig overlast.
Vakmans Onderhoud is het bedrijf bij uitstek voor prachtig en prijstechnisch voordelig werk. Kevin vond ik via talloze positieve recensies en kennissen. Na een telefoontje kwam hij de volgende dag al langs. Hij is een ervaren en deskundige vakman die eerlijk te werk gaat. Hij bood ons advies en deelde zijn kennis en ervaring om het beste resultaat te bereiken. We hebben verschillende bedrijven overwogen, maar het was snel duidelijk dat Vakmans Onderhoud de klus moest klaren. We hebben er geen moment spijt van gehad! Kevin en zijn collega's zijn ervaren schilders en zeer vriendelijk. Ze werken netjes en ruimen alles zelf op. Ze hebben de klus (compleet buitenwerk) binnen de gestelde tijd afgerond. Toen mijn zoontje kort na het schilderen met zijn fiets tegen de deur reed, heeft Kevin dit kosteloos voor ons hersteld. Een service die lof verdient. Kevin heeft ook het sauswerk van onze hele woning verzorgd, en ook daarvoor chapeau, wat een resultaat! Vakmans Onderhoud leeft zijn naam na met 100% vakmensen.
Heren zijn snel en werken erg netjes
Kevin is een heel fijne schilder. Werkt netjes en secuur en komt afspraken na.
Vakkundig advies en goed schilderwerk afgeleverd.
Vereniging eigenhuis heeft ons tot elkaar gebracht. Goede voorlichting. De samenwerking verliep prima. Goed telefonisch contact ivm plannen ( het weer speelde flink parten) De afronding moet nog plaats vinden maar voorals nog prima.
Met Vakmans Onderhoud wordt het geregeld. Praktische instelling van Kevin zorgt dat het voor elkaar komt. Vanaf offerte stadium spreekt Kevin vertrouwen uit. Is helder over de uit te voeren werkzaamheden en wekt niet zoals andere schilders, de indruk dat er op meerwerk wordt geaasd. Hij werkt hard en levert goed werk af. Ons huis is mede door het omkleuren erg mooi geworden. Verder is Kevin kritisch op zijn eigen werk, werkt met goede materialen en veilig. Eventuele restpuntjes, zoals altijd bij handwerk, worden na overleg netjes opgepakt. Als enige verbeterpunt zou ik zeggen planning; het verstoord wanneer er andere klussen tussendoor gedaan worden.
vriendelijke mensen die mooi en net schilderwerk afleveren. ik ben zeer tevreden.
Nette schilders met goed vakmanschap
Schilderwerk is prima uitgevoerd en de schilders hebben waar nodig prima meegedacht. Echt een aanrader dus!
Prima werk. Snel en goed resultaat
De schilders van Vakmans Onderhoud geven professioneel advies voorafgaande aan de werkzaamheden en zorgen vervolgens voor perfect schilderwerk! Verder zijn ze vriendelijk, beleefd en communiceren ze duidelijk over wanneer de werkzaamheden hervat worden (wat gezien de weersomstandigheden voor buitenschilderwerk nog wel eens een uitdaging is). Ook wordt er aan het eind van elke werkdag alles weer netjes opgeruimd achtergelaten. Ons huis ziet er na de verfbeurt weer helemaal top uit en wij zijn er heel blij mee!
Professioneel bedrijf. Offerte ging erg snel en binnen 2 weken werd er al geschilderd. Kevin is kundig en heeft een mooi resultaat achtergelaten.. Verder ook scherp geprijsd. Al met al zeer tevreden. Kevin komt afspraken na, communiceert transparant en gaat netjes om met je woning. Heeft mij goed geadviseerd.
Vriendelijke mensen , werken netjes ,eind resultaat is heel mooi geworden ,ze hebben de muren geverfd en de kozijnen netjes gedaan, heel tevreden.
Duidelijke afspraken gemaakt wat ook in de offerte terugkomt. Goed werk geleverd en aangegeven waar evt. problemen kunnen ontstaan. Heel coulant bij een stukje meerwerk.
Mijn badkamer plafond hebben ze hersteld, en alles gewit muren en deuren, ons huis is weer als nieuw! Snel kunnen regelen, goede service en communicatie.
Vakmans Onderhoud levert prima werk; kwaliteit verfwerk, op tijd en binnen offerte. Daarnaast ook een vriendelijke met de klant meedenkende schilder.
Kevin is een echte vakman. Hij werkt netjes, schoon en snel!!
Kevin is een rustige hardwerkende professional. Hij is vakkundig en schildert snel en goed. Hij gebruikt de juiste type verf en komt zijn afspraken na. Nadat hij bij ons (ons huis en tegelijk bij de buren) een offerte kwam uitbrengen, was het voor ons duidelijk dat we graag met Kevin van schildersbedrijf "Vakmans Onderhoud" in zee wilden gaan. De offerte was (gelukkig) scherp genoeg. Niet de allergoedkoopste, maar het gevoel dat Kevin ons gaf, was doorslaggevend. Natuurlijk ben je als buitenschilder afhankelijk van het weer (regen en wind zijn funest voor het pas geschilderde kozijnen en deuren). Als je dan ook nog zit met een klant als ons die zeer beperkt vrij kan krijgen is het soms lastig plannen. Wij hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze. Het schilderwerk dat door Kevin is gedaan, ziet er prima uit. Prima communicatie, uiterst beleefd, maakt geen rommel, werk autonoom (waar nodig stelt hij aanvullende vragen) en hij werkt snel. Kevin komt met een gedegen en professionele oplossing voor problemen. Hij komt nog een keer terug om alles na te lopen en de de puntjes op de i te zetten. Tevens hebben we hem een offerte gevraagd voor het binnenwerk. Deze vakman zou ik zonder twijfel aan familie, vrienden en kennissen aanraden. Kevin bedankt.
Kevin is erg kundig en kijkt verder dan alleen dat de verf er goed op zit. Ook de nazorg is top.
Het was even wachten ivm Corona, maar het was het wachten waard. Het huis is absoluut opgeknapt en vakkundig geverfd. Als extra kers op de taart komt Kevin over enige tijd een paar kleine zaken alsnog controleren en eventueel bijwerken. Service dus.
Gevonden via Eigen Huis schilderservice. Goede voorlichting, prettige samenwerken m.b.t. plannen en keurige afwerking
Uitstekend, Kevin is een harde werker en niet bang om zijn handen uit de mouwen te steen. Absoluut een aanpakker.
Zeer ervaren Kevin . Een Top schilder en zeer begaan met cliënten . Beschaafd en meedenkend en groot oplossend vermogen. Een harde werker die zijn vak passie en gedrevenheid uitvoert . Top Kevin.
En levert kwaliteit.
Koppeldijk 7
3079 TS Rotterdam
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder