Ik ga altijd naar Hoks Autotechniek met mijn auto’s. Ze leveren super goed werk, werken netjes, hanteren goede betaalbare prijzen en zijn flexibel. Geen lange wachttijden is ook erg fijn. Ik beveel ze van harte aan. Echte vakmensen met passie.
Bellen, afspraak maken en het is geregeld. Hij belt als er iets bijzonders is met de auto en ook of hij er op tijd mee klaar is of niet. Je kunt altijd bij hem terecht en als een reparatie goedkoper verholpen kan worden dan doet hij dat.
Komt de afspraak heel goed na , en kennis van zaken, klant vriendelijk zeker een aanrader.
Duidelijke afspraken en netjes behandeld,
Hoef er geen woorden over vuil te maken.
Hoks is een no-nonsense autobedrijf. Ze doen wat nodig is en wat je vragen. Geven goed advies, en vragen een eerlijke prijs.
altijd netjes geholpen engoed advies dat we veilig de weg op kunnen blijven rijden gr bart en mieke kuipers
Eerlijke en betrouwbare garage/service.
Snelle super service
Vriendelijke en goede service
Prima georganiseerd.
Wat gedaan moet worden wordt gedaan; Michaël werkt gedegen, zorgvuldig en probeert de kosten laag te houden. Veel verstand rondom de techniek van auto’s. Je auto is in zeer goede handen bij deze goede man.
Ik kom hier nu al even en ze stellen nooit teleur. Goede prijzen en denken graag met je mee!
En netjes behandeld
Goede service en prijskwaliteit. Er wordt gebeld als er kosten zijn en repetaties zijn snel, deskundig en uitstekend uitgevoerd.
Goede service, deskundigheid en klantgerichtheid. Voor alle drie een dikke tien
geeft goede voorlichting en maar mijn denken eerlijk
Goed advies, goede prijs, altijd beschikbaar.
Snelle goede service
- Klantvriendelijk. - Het maken van een afspraak gaat snel en gemakkelijk. - Persoonlijk/betrokken; Micheal weet meteen wie hij aan de telefoon heeft en om welke auto het gaat. - Deskundig; op elke vraag krijg je een goed en duidelijk antwoord. - Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Goede service en klant vriendelijk
Van Michael altijd uitgebreid uitleg en advies. Leer je zelf ook nog wat van!
Word meteen geholpen
Wij hadden een probleem met 1 van onze auto's , Hoks heeft niet alleen gekeken maar ook advies gegeven en de auto de volgende dag gemaakt
Vriendelijke eigenaar, komt zijn afspraken na, voor en snelle en simpele reparatie maakt hij altijd tijd, kortom een fijn bedrijf!
Lageweg 10a
6621 BS Dreumel
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.