Top !

Vriendelijk ontvangen, duidelijke prijsafspraak. Auto na onderhoud , weer als nieuw terug gekregen.

Fijne ervaren mensen

Mijn jarenlange ervaring met auto Huiskes is alleen maar positief.

Een rekening die niet klopt

Een rekening die niet klopt

Betrouwbare Service

Betrouwbare service!

Goed van tevoren afgesproken wat het gaat kosten

Een net bedrag voor wat eraan de auto gedaan.

gemaakte afspraak klopt

keurig geholpen en weet waar je aan toe bent

Netjes en volgens afspraak gewerkt.

Je wordt uitermate vriendelijk geholpen. De monteur belt over zaken waarover hij overleg wil hebben. Alles wordt keurig volgens afspraak uitgevoerd en tegen de vooraf opgegeven prijs.

Er is vakwerk verricht en dat stel ik op prijs!

Dit lijkt mij voldoende.

Netjes geholpen

Vriendelijke personeel

Fijne professionele garage

Heel fijn klantencontact. Goed en duidelijk advies. Ik kan altijd overleggen en terecht en de (oude) auto rijdt weer prima.

Fijn geholpen en geadviseerd.

Zoals altijd, netjes vooraf uitgelegd wat ze gaan doen en de kosten. Achteraf nogmaals netjes alles uitgelegd.

Apk keuring

Redelijk snel gewerkt. Helaas vielen we in de controle groep. Thuis zat ik te wachten op telefoon wanneer ik de auto kon ophalen. Jammer dat ik zelf moest bellen om te koren dat de auto klaar was

goede service

wordt altijd op een correcte manier geholpen, zou het ook een ander aanraden.

Prima garage met prima vaklui en service

De lekkage aan m’n airco werd snel en vakkundig gerepareerd. Daardoor in een hele warme periode snel weer gekoeld kunnen rijden. Top Geregeld m’n door Jeffrey de chef werkplaats.

Doen wat ze zeggen!

Goede uitleg, verkoper komt betrouwbaar over. Je voelt je op je gemak .

Prima regeling zo'n Suzuki Service Card Extra

Mijn Suzuki Ignis is weer nagekeken via de Actie Zomercheck door Auto Huiskes in Oss. Echt een hele goede regeling waardoor je op de hoogte komt over de toestand van je auto. Het kan zomaar zijn dat eventuele gebreken voortijdig worden ontdekt. Dure reparatie kosten zouden dan voorkomen kunnen worden. Mijn auto was na de check weer helemaal in orde bevonden. Het blijft een betrouwbare auto zoals de ANWB al heeft geconstateerd.

Klantgericht.

Jarenlang zijn we al klant bij Huiskes. Niet alleen vakkundig en klantvriendelijk maar ook zeer meedenkend. Wij hebben met alle medewerking onze werkplaatsafspraak mogen verzetten om tijdig naar het ziekenhuis te kunnen. Dat noemen wij echte klantgerichtheid!!

Deze Dealer weet precies wat een klant verlangt

Bij binnenkomst is er meteen begroeting en herkenning, Goede uitleg over de werkzaamheden , en een prijsopgave. Auto wordt ook nog gewaasen , en gestofzuigt voordat de auto wordt meegegeven.

Vriendelijke mensen die ook verstand van zaken hebben.

Zoals altijd meer dan tevreden

Enige kleine puntje is de in rekening gebrachte brandstofkosten tbv het onderhoud. Die vond ik wel aan de hoge kant......of heb ik iets niet goed begrepen misschien?

Fijne, behulpzame mensen en goede service

We worden altijd netjes ontvangen en goed geholpen. Er is een fijne wachtruimte tijdens de kleinere klusjes. Er wordt goed meegedacht en naar oplossingen gezocht

Klantgericht!

Er is alle medewerking gegeven om de afspraak te verzetten i.v.m. mijn gezondheid en de behandeling op de eerder geplande afspraak voor de keuring en onderhoud.

Altijd netjes ontvangst . En duidelijk

Vriendelijk ontvangen door de baliemedewerker

Tijdens het wachten krantje gelezen en daarnaast genoten van een lekker bakkie koffie. De afgesproken tijd die nodig was voor de onderhoudsbeurt klopte ook inderdaad. De auto was na de onderhoudsbeurt zelfs gewassen en gestofzuigd. Kortom: complimenten voor het hele team.

Parallelweg 5

5349 AD Oss

Over Auto Huiskes Oss

Wij staan voor onze diensten en producten en proberen die doorlopend te optimaliseren en te verbeteren. Het uitgangspunt daarbij is uw ervaring met ons. Daarom horen we graag uw mening. Ook -of misschien juist- als het onverhoopt toch niet helemaal naar wens is verlopen. Daar gaan we dan intern gelijk mee aan de slag om hiervan te leren! “Het draait om u en uw mobiliteit. De auto is hierbij geen doel, maar een middel om het doel te bereiken en dat is een tevreden relatie met onze klanten.” Team Huiskes