Prettig geholpen naar de juiste keuze auto, door Bas met een luisterend oor

Jammer was het dat hij er niet bij kon zijn tijdens de overhandiging van de nieuwe auto Maar niet getreurd Danniz heeft de verdere taken goed van Bas over genomen. Ook de afhandelingen daarna. 1 tip wil ik meegeven. Bij overdragen van autoos, sieraden van de polsen doen.

Is gewoon geweldig en gezellig

Een super gevoel en de aflevering was super geregeld en gezellig zoo iets hebben wij nog nergens mee gemaakt dit is onze zevende nieuwe auto groetjes familie van der doelen citroen vlinder 11 5345ev oss

Vakmanschap, service Auto Huiskes Oss

Al jaren vaste klant, altijd vriendelijk... maar ook een luisterend oor. Zeker in deze tijd, vakmanschap, service! Een tien met griffel.

1e kleine beurd. Netjes afgehandeld.

Fijn ontvangen, leen auto mee gekregen en 1e beurden goed uitgevoerd. Bij terug komst auto mooi gewassen. Aan te bevelen!

Fantastisch

Hoge kwaliteit

Matig

Lastig om afspraak te maken, altijd druk en er wordt niet meedacht. Weinig klantgerichtheid, vaak ongemakkelijkheid. Vragen worden vaak afgedaan, je voelt je als klant een cashcow. Meerdere keren gevraagd naar kalibratie auto, wordt niet gedaan. Rekening wordt niet goed toegelicht terwijl het over flinke bedragen gaat. Schades worden half bekeken.

Prima!

Prima !

Ben zeker goed geholpen

Mijn accu was niet goed, en had gebeld ofzo ze een nieuwe hebben die was aan wezig ben naar de garage gereden en ze hebben die nieuwe accu meteen er in gezet, dus goede service

Goede service en netjes gedaan oa auto stofzuigen.

goede service

auto service beurt gehad, ook voor de eerste keer apk keuring. is allemaal goed verlopen volgens plan. auto nog gewassen en gestofzuigd.

Nette wachtruimte

Nette wachtruimte met koffie Netjes ontvangen Keurig te woord gestaan. Top

Top !

Vriendelijk ontvangen, duidelijke prijsafspraak. Auto na onderhoud , weer als nieuw terug gekregen.

Fijne ervaren mensen

Mijn jarenlange ervaring met auto Huiskes is alleen maar positief.

Een rekening die niet klopt

Een rekening die niet klopt

Betrouwbare Service

Betrouwbare service!

Goed van tevoren afgesproken wat het gaat kosten

Een net bedrag voor wat eraan de auto gedaan.

gemaakte afspraak klopt

keurig geholpen en weet waar je aan toe bent

Netjes en volgens afspraak gewerkt.

Je wordt uitermate vriendelijk geholpen. De monteur belt over zaken waarover hij overleg wil hebben. Alles wordt keurig volgens afspraak uitgevoerd en tegen de vooraf opgegeven prijs.

Er is vakwerk verricht en dat stel ik op prijs!

Dit lijkt mij voldoende.

Netjes geholpen

Vriendelijke personeel

Fijne professionele garage

Heel fijn klantencontact. Goed en duidelijk advies. Ik kan altijd overleggen en terecht en de (oude) auto rijdt weer prima.

Fijn geholpen en geadviseerd.

Zoals altijd, netjes vooraf uitgelegd wat ze gaan doen en de kosten. Achteraf nogmaals netjes alles uitgelegd.

Apk keuring

Redelijk snel gewerkt. Helaas vielen we in de controle groep. Thuis zat ik te wachten op telefoon wanneer ik de auto kon ophalen. Jammer dat ik zelf moest bellen om te koren dat de auto klaar was

goede service

wordt altijd op een correcte manier geholpen, zou het ook een ander aanraden.

Parallelweg 5

5349 AD Oss

Over Auto Huiskes Oss

Wij staan voor onze diensten en producten en proberen die doorlopend te optimaliseren en te verbeteren. Het uitgangspunt daarbij is uw ervaring met ons. Daarom horen we graag uw mening. Ook -of misschien juist- als het onverhoopt toch niet helemaal naar wens is verlopen. Daar gaan we dan intern gelijk mee aan de slag om hiervan te leren! “Het draait om u en uw mobiliteit. De auto is hierbij geen doel, maar een middel om het doel te bereiken en dat is een tevreden relatie met onze klanten.” Team Huiskes