snel en goed op zaterdag geholpen

Op vrijdagmiddag bandenpech gemeld, auto op transporter naar Huiskes vervoerd en zaterdagmorgen een nieuwe band gemonteerd. Prima opgelost !!

Top! Vriendelijk en bekwaam.!!

goede service!

vriendelijk personeel, mooie schone garage

goede service

je wordt vriendelijk geholpen ben tevreden

Alles goed

Goed en gauw geholpen

Alles gegaan volgens afspraak. Ook de kosten vielen nog mee

Zie boven,. Kortom, zeer tevreden!!

OK

Goed ontvangen. Tussentijds gebeld over extra werk / investering. Op tijd klaar, gepeotst en wel. De totale kosten vielen me wel wat tegen.

Receptie en werkplaats reageerden positief op mijn wensen.

Ok

Ok

Geweldige service

Ontvangst volgens afspraak. Luisterend oor en flexibel.

Professioneel en keurige garage

Duidelijk en komt de afspraken na. Je weet waar je aan toe bent

Alles prima en snel in orde

Het was van het begin tot het eind prima in orde

Super service, prettige benadering.

Duidelijk van te voren besproken wat er aan de auto ging gebeuren en wat daarvan de basis onkosten zouden zijn. Voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Helemaal geweldig!

Mijn 2e ervaring was nog beter dan mijn eerste. De eerste keer ben ik thuis gebracht en opgehaald. Nu ben ik er naar toe gereden en heb plaats genomen in de wachtruimte waar ook flexwerkplekken waren. Met een bak koffie kon ik er rustig werken tot de auto klaar was. Eenmaal bij de auto aangekomen was deze ook gewassen en er was een stofzuiger doorheen gegaan, helemaal geweldig!

Snel en duidelijk telefonisch contact, zeer klantgericht en alles snel opgelost.

Niks aan toevoegen gewoon goede service

Geweldig goede service

Niet helemaal tevreden.

Ik heb een leenauto van jullie volgetankt meegekregen werd mij gezegd. Aan het eind van de dag had ik 28 kilometer gereden en moest ik 6 liter benzine tanken. Mijn conclusie was de leenauto was niet vol getankt toen ik die meekreeg. De medewerker van Huiskes heeft na overleg hierover een regeling met mij getroffen. Ben ik tevreden over. Via de leasemaatschappij kreeg ik een nota van € 35,00 voor de leenauto die ik van Huiskes had meegekregen. Ik had dit graag vooraf geweten ook al staat dit mogelijk in mijn contract met de leasemaatschappij. Ik rijd al bijna 50 jaar auto, dit is mijn 12e auto, en heb nog bij geen enkele garage moeten betalen voor een leenauto. Het woord "leen" zegt mijn inziens voldoende. Hierin valt de service van de garage mij tegen. Ik had graag bij het ophalen van mijn auto vernomen of en zo ja wat er allemaal gedaan was. Ook al is mijn auto een lease auto dan toch wil ik graag horen wat er bijvoorbeeld vervangen is ed. Nu werd ik een dag later gebeld door een medewerker van Huiskes i.v.m. het eerste intem van mijn ervaring en kon ik dit en het feit van de leenauto die feitelijk gehuurd wordt aan hem vragen. Hij heeft alsnog aangetipt wat er aan de auto was gedaan.

snel en zorgvuldig.

Omdat ik te ver weg woon om naar huis te gaan bleef ik wachten totdat het onderhoud was uitgevoerd. Huiskes heeft een prima wachtruimte met wifi en koffie, dus ik was onder de pannen. De auto was heel snel klaar, en de factuur was volgens de vantevoren afgesproken prijs. Bij het ophalen van de auto bleek, dat Huiskes in de korte tijd dat zij met de auto bezig waren ook nog kans hebben gezien om het interieur uit te zuigen, en de auto te wassen. Klasse!

Goed, volgens afspraak

Ik werd goed geïnformeerd over de werkzaamheden die moesten plaats vinden.

Prettig, vakkundig en behulpzaam personeel.

Goed gevoel bij de uitvoering en afhandeling van het onderhoud. Klantgericht meedenken naar de beste oplossing.

Goede service en advies

Snel en vakkundig geholpen

De ontvangst was zeer hartelijk en de module om de spiegels automatisch in en uit te laten klappen was snel geïnstalleerd.

Duidelijke offerte, service volgens afspraak, auto schoon afgeleverd

Goede service. Duidelijk( kosten) waar je aan toe bent

Fijne garage

Mijn ervaring met autobedrijf Huiskes is Dat het fijne garage is Dat je altijd netjes te woord wordt gestaan .

Goed geholpen

Afspraak is afspraak

Parallelweg 5

5349 AD Oss

Over Auto Huiskes Oss

Wij staan voor onze diensten en producten en proberen die doorlopend te optimaliseren en te verbeteren. Het uitgangspunt daarbij is uw ervaring met ons. Daarom horen we graag uw mening. Ook -of misschien juist- als het onverhoopt toch niet helemaal naar wens is verlopen. Daar gaan we dan intern gelijk mee aan de slag om hiervan te leren! “Het draait om u en uw mobiliteit. De auto is hierbij geen doel, maar een middel om het doel te bereiken en dat is een tevreden relatie met onze klanten.” Team Huiskes