auto gebracht voor zomercheck! Alles snel en goed.

Bas Nagelgast heeft ons perfect geholpen en goed geholpen met onze vragen

Al bij de eerste kennismaking en uitleg over de auto’s was de klantgerichtheid goed te merken geen overhaaste verkoop maar terdege uitleg en antwoorden op onze vragen

Goede en duidelijke informatie vooraf over wat er gebeurt en die achteraf niet is gewijzigd.

Uitmuntend

Keurig bedrijfsvoering , gastvrij ontvangst.

Prima op afspraak alles geregeld

Zoals afgesproken (tijd en locatie) was mijn auto prima nagekeken. Daarbij vielen de kosten mij erg mee.

Tevreden met het onderhoud en de service.

Prima geholpen vanaf het maken van de afspraak tot aan het terug krijgen van de sleutel. Wel vind ik het jammer dat op de factuur niet de prijs van de onderdelen apart staan vermeld.

Prima op afspraak

1,5 uur service beurt op gewacht, lekkere koffie

Prima service!

afspraken nagekomen!

Geweldige service

Ik werd netjes ontvangen en kon onder het genot van een kop koffie wachten totdat mijn auto klaar was. Toen het zover was kreeg ik netjes tekst en uitleg over hetgeen er was gedaan en wat de rekening was. Hele nette service en goede service en uitleg aan de balie. KLASSE zo doorgaan.

Netjes en vriendelijk

Goede ontvangst en overleg

De gebruikelijke topservice!

Vriendelijk geholpen, vooraf goed geïnformeerd over de kosten, netjes bericht wanneer de auto klaar is en dan is deze ook nog eens schoongemaakt.

Eerlijke en kundige medewerkers, onthouden wie de klant is

De medewerkers bij Huiskes Oss werken er al jaren en dat zegt altijd al heel veel over een bedrijf: dat zij het er naar hun zin hebben en een fijne werkplek hebben. De mensen weten wie je bent, ook al kom je er maar 2 keer per jaar. Dienstverlening en reparaties zijn altijd goed. Ik begrijp dat er bespaart is op de leenfietsen, dat het onderhoud aan fietsen met versnellingen duurder is, maar toch zou het fijn zijn als er een leenfiets is met ten minste 3 versnellingen.

Netjes en vriendelijk ontvangen

Als je wil wachten lekkere koffie

100% tevreden, over gehele traject.

Heel klantvriendelijk en perfect in onderhoud en afspraken, ben zeer tevreden.

Jaarlijkse beurt tot nu toe alles goed.

Fijne, betrouwbare dealer die je uiterst vriendelijk en correct behandelt

Het is eenvoudig om een afspraak te maken voor onderhoud. Bij het inleveren van de auto word je correct en exact geïnformeerd over hetgeen wordt gedaan en wat het gaat kosten. Ook de 24-uur service wordt direct en afdoende geregeld, Kortom, een fijne en betrouwbare dealer waar ik zal blijven komen.

Vriendelijk en voelt vertrouwd

Recent een occasion gekocht. Zeer prettig en vriendelijk contact. Service voorwaarden waren goed. Met een vertrouwd gevoel gekocht hier.

Goede dealer

Heel goed geholpen, nadat mijn auto niet meer rijwaardig was en ik een andere auto nodig had. Ook het gebruik van de leenauto was prima.

Prima service.

Mijn banden zijn snel gewisseld voor de zomerbanden en mijn auto wordt altijd goed onderhouden zo blijf ik veilig rijden.

Vriendelijk personeel!

Vriendelijk personeel en goede service!

zeer tevreden over afhandeling!

kundig en netjes geholpen!

Uitstekende service

Goede communicatie en service

Tevreden

Goede service en bejegening.

Prima volgens afspraak .

Precies volgens afspraak

Parallelweg 5

5349 AD Oss

Over Auto Huiskes Oss

Wij staan voor onze diensten en producten en proberen die doorlopend te optimaliseren en te verbeteren. Het uitgangspunt daarbij is uw ervaring met ons. Daarom horen we graag uw mening. Ook -of misschien juist- als het onverhoopt toch niet helemaal naar wens is verlopen. Daar gaan we dan intern gelijk mee aan de slag om hiervan te leren! “Het draait om u en uw mobiliteit. De auto is hierbij geen doel, maar een middel om het doel te bereiken en dat is een tevreden relatie met onze klanten.” Team Huiskes