Matig/Goed, zolang je maar niet met iets complexere storing/klacht komt

Complexe problemen worden niet grondig onderzocht of opgelost. Het antwoord ‘producteigenschap’ is dan dé escape als het lastig wordt. Hierdoor sta je gelijk machteloos. Geen terugkoppeling op aangegeven punten bij een servicebeurt. Tevens zijn aangegeven punten nog steeds aanwezig ná de servicebeurt. Je bent een nummer ipv een persoonlijke klant. Dit voelt niet fijn. Kans is heel groot dat mijn volgende auto niet bij deze dealer besteld gaat worden.

Goede service en afspraken

Alles ging volgens afspraak, vriendelijke ontvangst, kopje koffie, rustige zit/wachtruimte en goede afwerking van de onderhoudsbeurt en nette aflevering auto (stofzuigen en wasbeurt)

Goede en vooral vriendelijke garage.

Auto vakkundig de onderhoudsbeurt uitgevoerd. Fiets kunnen lenen.

Super service!

Huiskens is een autobedrijf die eruit springt qua service, betrouwbaarheid en kwaliteit die ze leveren. We hadden een hele fijne verkoper. Hij nam de tijd voor ons. De auto is tip top in orde en we zijn blij dat we juist bij dit autobedrijf een auto hebben gekocht! Heel fijn!

Was een goede keuze wat ik zoek

Ik zoek en heb gevonden wat ik wilde

Goed en vriendelijk

Altijd goed en behulpzaam

Alles prima geregeld en afgewerkt!

In goed overleg met de receptie is de vervanging van de voorruit vlot en naar volle tevredenheid afgewikkeld!

ASX PHEV first edition tot nu toe super!

De auto (ASX PHEV first edition) rijdt als vanzelf, nog niet het hele boekje met alle mogelijkheden uit gelezen, maar wel makkelijk in het gebruik. V.w.b. alle technische mogelijkheden (350km nu gereden). Op de autoweg heerlijk relaxed rijden na instellen van cruise-control. Automatisch afstand was in het begin van de rit even wennen. De verkliklichten in de buitenspiegel voor de dode hoek, ideaal. Heel eerlijk moeten we nog veel gaan ontdekken aan deze auto, maar het beloofd nog veel goeds.

Experts

Het zijn vriendelijke mensen en heel duidelijk. Snelle aanpakkers, eerlijk, betrouwbaar. Mijn auto rijdt nu zo lekker en ben verliefder geworden mijn auto. Veilige betrouwbare handen, experts, barmhartig.

Auto na beurt weer prima

Goede informatie en service

Nog vóór de vakantie geholpen.

De beurt werd ertussen geschoven. Heel fijn. Nadeel was nu wel dat ik niet kon wachten tot de auto klaar was; en dat ik tegen half vijf een voicemail had of ik maar vóór 5 uur de auto wilde komen halen waardoor ik per op de fiets moest springen. Maar goed, ik was allang blij dat ik voor de vakantie werd geholpen.

Goed en op tijd geholpen

Apk en onderhoudsbeurt in een keer uitgevoerd ben zeer tevreden. Kon er zelfs ook nog op wachten. Suzuki splash rijdt weer als een zonnetje.

Gied

Zoals ik van Huiskes gewend ben

Geweldige service en klantvriendelijke bediening

Prima en vriendelijke service

betrouwbaar en vertrouwd

Mijn ontmoeting met Jeffrey Mulder gaf de doorslag bij de aankoop. Ik kende hem van eerdere aankopen. Eerlijk en vertrouwd.

Goed en vriendelijk geholpen.

Alles is gegaan zoals afgesproken was.

Deze onderhoudsbeurt kwalitatief duidelijk minder dan in het verleden!!!

Slechte afwerking bij inbouw marterverjager Onderhoudsboekje niet bijgewerkt, dan wel vergeten (terwijl het wel aanwezig was) Geen voertuigcheck bijgevoegd bij de factuur Voorvelgen weerszijde v/d auto heel erg vies na montage nieuwe banden ( hadden in mijn optiek wat schoongemaakt kunnen worden) Na montage marterverjager bijgevoegde beschrijvingen zoekgeraakt Na de 1ste keer, op eerstvolgende werkdag van deze zaken melding gemaakt te hebben, zou ik teruggebeld worden, is helaas niet gebeurd. Volgende dag zelf weer teruggebeld, afspraak overeengekomen en is alles weer keurig opgelost!

Prima de Luxe

Bijzonder prettig, plezierig en vakbekwaam

Snel geholpen

Jammer dat de storing die ik nu had niet goed is gegaan bij de apotheek keuring en Vos onderhoud..

topservice topkwaliteit

goede service en staan je altijd netjes te woord

Afspraken worden gewoon nagekomen.

In deze tijd worden afspraken niet altijd nagekomen, bij Huiskes gelukkig wel.

Ik ben al klant van het eerste uur bij Hr. Bas Huiskes.

Het is een geweldig bedrijf en het personeel (wat zeer deskundig is) doet alles om de klant klant te laten voelen. Bij problemen wordt er altijd naar een oplossing gezocht. De onderhoudsbeurten zijn altijd perfect uitgevoerd. Maar wat ik mis is info en materialen/producten voor wat betreft het poets/was gebeuren. Misschien een vitrine met de nodige shampoo /wax producten. Ook info naar welke kan de klant terecht voor het BESTE RESULTAAT naar een wasstraat toe . Ook voor welke autolaksoorten is welke wax en shampoo en vloeibare of spray wax etc. Ook wat gebruikersmaterialen betreft, doeken borstels pads enz. De nieuwe of gebruikte auto van nu hebben niet allemaal dezelfde beschermlaag/lak. En dan is het voor de autobezitter die zijn auto tip top wil laten shinen en onderhouden wel fijn wat het beste is en het kostenplaatje. Weet wel je kunt altijd naar een erkend autopoetsbedrijf toe. Maar het kostenplaatje telt zeer zeker mee. Dit is wat ik mis.

Goed.

Goed en netjes geholpen!

Snel en doeltreffend

Onze auto heeft hier zijn eerste VOS beurt gehad. Vooraf een afspraak gemaakt en enkele uren later was de auto weer gereed. De auto had een klein roestpuntje en dat is ook netjes verholpen

Goede kwaliteit en service

Afspraak was snel gemaakt en kon binnen een week terecht. Goede vervangende auto en netjes op de hoogte gebracht toen de auto klaar was.

Parallelweg 5

5349 AD Oss

Over Auto Huiskes Oss

Wij staan voor onze diensten en producten en proberen die doorlopend te optimaliseren en te verbeteren. Het uitgangspunt daarbij is uw ervaring met ons. Daarom horen we graag uw mening. Ook -of misschien juist- als het onverhoopt toch niet helemaal naar wens is verlopen. Daar gaan we dan intern gelijk mee aan de slag om hiervan te leren! “Het draait om u en uw mobiliteit. De auto is hierbij geen doel, maar een middel om het doel te bereiken en dat is een tevreden relatie met onze klanten.” Team Huiskes