zeer klantgericht autobedrijf

ze komen netjes een afspraken na, dat geeft een goed en tevreden gevoel,

Altijd goed geholpen

Vriendelijk personeel en je wordt altijd netjes te woord gestaan en goed geholpen. Ik ben een tevreden klant.

Perfecte service, vriendelijke medewerkers

Ze weten dat je komt, alles staat klaar, vriendelijke medewerker, kortom: top!

Doen wat ze moeten doen

Komen afspraken na, kosten van tevoren bekend

heel fijn

ALTIJD GOEDE SERVICE EN AARDIGE MENSEN

Erg vriendelijk personeel.

Auto was gestofzuigd

Fijne service

Duidelijk vooraf vertelt wat er gaat gebeuren, vriendelijke service en op afspraak verloopt alles lekker vlot.

Niet transparant

Van te voren niet duidelijk geweest wat de kosten zouden zijn. De oliesensor was kapot. De sensor zelf kostte nog geen €10 maar de loonkosten waren bijna € 180. Geen uren gespecificeerd, geen uurloon, alleen een bedrag! Voor ongeveer 1,5 uur wachttijd. Moet er ook al die tijd aan zijn gesleuteld. Jammer, want ik was eerder wel tevreden over dit bedrijf.

Prima, op tijd en correct geholpen

Digitaal afspraak gemaakt, Op de afgesproken tijd aangemeld. Direct geholpen, prijsopgave vooraf, schatting van de nodige tijd om de beurt uit te voeren. Ik wilde erop wachten, dus in de koffiehoek plaatsgenomen, uitstekende plek om even te wachten. Tussendoor keurig een melding over extra werk, een versleten ruitenwisser die vervangen moest worden. Op het afgesproken tijdstip was mijn auto klaar. Er werd gemeld dat de auto niet gewassen kon worden, omdat een onverlaat de wasstraat aan gort had gereden. Jammer, als de auto ook nog gewassen was, was de beoordeling een 10 geweest.

komen afspraken goed na

Huiskes is een prima, klantvriendelijken en kundig bedrijf

duidelijke uitleg en uitstekende afhandeling

De apk en grote beurt van mijn Suzuki Swift werd naar alle tevredenheid uitgevoerd .

Klantgerichte garage met uitstekende service en oog voor langdurige relaties

Zeer prettige en persoonlijke benadering! Kennen de klant bij naam. Dit draagt bij aan de familiaire beleving. Goed advies en duidelijke uitleg voor onderhoud. Service en garantie is helemaal top! Een dealer waarbij een langdurige relatie voor toekomstige aanschaf en onderhoud zeker op zijn plaats is. Blijf zo doorgaan!

Er is contact geweest over een onderdeel wat besteld moest worden en de meerkosten daarvan. Helaas was er een verkeerd onderdeel geleverd waardoor de auto een nacht moest blijven. De volgende dag naar tevredenheid weer opgehaald.

geweldig

alles is netjes en goed uitgevoerd.

Ik ben zeer netjes geholpen

Mijn nieuwe auto wordt weer een outlander

uitstekenend behandeld en goede service

we hebben echt super ervaringen bij het onderhouden van onze auto en zijn zeer tevreden

Je wordt heel vriendelijk geholpen

Men staat echt voor je klaar. Je krijgt goede voorlichting wat er gaat gebeuren en wat de kosten zijn. Alleen jammer dat de auto niet gewassen kon worden.

Fantastisch

Fijne garage, deskundig, vriendelijk en transparant

Zeer tevreden en zeer goede service

Omdat mijn auto Total loss was na een verkeersongeval op zoek naar een andere. Omdat ik weer een swift wilde gekeken wat er was maar was niet de uitvoering die ik zocht. Toen heeft Jeffrey een swift bij een andere dealer gekocht en hem aan mij voorgesteld. Was na proefrit verkocht, dit wordt hem. Zonder de inspanningen van Jeffrey zou ik nu ws nog zonder auto zitten.

Prima en deskundig geholpen!

Zie boven

Goede klantgerichte adviezen die ook uitgevoerd worden

Goede klantgerichte adviezen Afspraken en uitspraken worden nagekomen Zeer klantvriendelijke werkplaatsbalie

vriendelijke mensen en een goede auto gekocht denken we

Ik had niet verwacht dat ik ook moest betalen voor het onderzoek.

Parallelweg 5

5349 AD Oss

Over Auto Huiskes Oss

Wij staan voor onze diensten en producten en proberen die doorlopend te optimaliseren en te verbeteren. Het uitgangspunt daarbij is uw ervaring met ons. Daarom horen we graag uw mening. Ook -of misschien juist- als het onverhoopt toch niet helemaal naar wens is verlopen. Daar gaan we dan intern gelijk mee aan de slag om hiervan te leren! “Het draait om u en uw mobiliteit. De auto is hierbij geen doel, maar een middel om het doel te bereiken en dat is een tevreden relatie met onze klanten.” Team Huiskes