Duidelijke uitleg over de reparaties c.q. het onderhoud. Ze informeren waar je rekening mee moet houden voor de nabije toekomst. Er wordt met je meegedacht.
Goed ontvangen en goed ingelicht over wat er moest gebeuren en waarom. Ik ben weer een tevreden klant en kom hier net als vorig jaar graag weer terug.
Prima service en zonder afspraak direct geholpen.
Afspraak voor A.P.K. kon snel gemaakt worden. Vriendelijke en goede service.
Gisteren apk en kleine beurt. Er wordt gebeld over de kosten. Er wordt nooit iets gedaan zonder er vanaf te weten…. Vriendelijk en net personeel. Aanrader dus
Goede geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel. Na bellen konden we snel een afspraak maken voor een kleine reparatie. Oorzaak snel gevonden en opgelost.
Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, fijn ontvangst in de werkplaats en een belletje om aan te geven wat echt moet en anders aangeraden wordt om te vervangen.
Alles was boven verwachting, auto was veel eerder klaar dan verwacht en de kosten waren ook lager dan ingeschat. Top service, eerlijke en super vriendelijk. Bedankt weer.
Good Service & Clear communication. ! Will come back next time.
Ik kende garage Time niet maar na meerdere pogingen om mijn auto te laten maken bij garages die ik wel kende in Hoofddorp bij Vakgarage Time terecht gekomen na door verwijzing via Hartgerink & Klomp. Alle garages zaten bomvol en hadden geen tijd op korte termijn (weken tot maanden). Ik kon dezelfde dag nog terecht en werd netjes op de hoogte gehouden omtrent de kosten voor reparatie. Auto de volgende dag al klaar dus top service!! Ik kom hier zeker terug met mijn auto in de toekomst.
Time is vakkundig ongeacht het merk auto, originele onderdelen en komen afspraken volledig na. Tussendoor telefonisch bij aangetroffen gebreken met duidelijke prijsopgave.
We krijgen altijd duidelijk uitleg wat er moet gebeuren en deskundig advies.
Altijd goed en professioneel geholpen. Onder een gezellige kop koffie. Ik ben zeer ter vreden dank je wel Joshua
De medewerkers zijn zeer vriendelijk en weten precies wie je bent. Zeer vakkundig garage die meedenkt en geen onderdelen vervangt als dit niet nodig is.
Vakkundige mensen en zeer klantvriendelijk! Ik kom zelfs uit Rotterdam om mijn auto hier te laten onderhouden. Zeer vriendelijke prijzen
Remmen was goed en snel vervangt. Had een leenfiets gereed staan voor mij.
Prima snel geholpen
Super,geen onverwachte kosten kortom goede monteurs,en je wordt netjes op de hoogte gehouden.
Nog steeds top
Ik kom er al zo'n 3 jaar. Had een paar minder leuke ervaringen met andere garages in Hoofddorp. Dus was aangenaam verrast bij mijn eerste kennismaking. Bij Vakgarage Time zijn ze kundig èn denken met je mee. Ze nemen de tijd om eea uit te leggen qua kosten en oplossingen. Leenfiets of leenauto ook nooit een issue. Ik dacht deze keer een grote beurt te moeten laten doen, maar dat was nog niet nodig volgens de km-stand. Ik kon nog ruim 10000 km rijden voordat dat moest. Dus dan maar een oliebeurt laten doen. Voor mij de beste van Hoofddorp!
Snel, betrouwbaar en kundig.
De auto was snel klaar en is naar wens gerepareerd.
Goed adres voor onderhoud en reparaties. Eerlijk advies, geen onnodige reparaties. Goede service
Wijkermeerstraat 46
2131 HA Hoofddorp