Kennis en service zoals het hoort te wezen

Via internet lange tijd gezocht naar de juiste auto, zodoende kwam ik bij garage Time terecht, eerst per e-mail daarna per telefoon mag zeggen top te woord gestaan, afspraak gemaakt voor een proefrit allemaal erg soepel. Bij aankomst stonden Rob en Jos al buiten erg relax en warm welkom als klant zeer prettig ervaren toen een proef rit gedaan en de koop was snel gesloten mooie inruil prijs voor de oude auto nog wat aanpassing voor de nieuwe zoals gezegd deze heren weten wat service is! Toen kwam de afleveringen ook tussentijds op de hoogte gehouden omtrent alles en het verloop en bij het ophalen stond de auto te blinken alles was zoals afgesproken kan niet anders zeggen voor onderhoud, aankoop deze mannen weten wat ze doen. Heren bedankt voor alles was een top beleving! Wij gaan van de koets genieten!

• Showroom
  • Faciliteiten wachtruimte

Klaar terwijl u wacht....

Ouderwetse service zoals het hoort. Meedenken en niet meteen de hoofdprijs vragen. Een 'probleem' was opgelost maar niet geheel naar zijn zin.. Paar dagen later terug om te betalen en bleek dat hij een andere oplossing bedacht had. Stuk goedkoper voor ons en voor hem nu wel naar zijn zin. Dat noem ik pas service. Al gaat het om een hele oude eerste autootje.. klant is evengoed koning(in)

• Showroom

Heel vriendelijk geholpen.

Ik liep hier binnen omdat mijn voorlicht kapot was. Ik werd zeer vriendelijk tewoord gestaan en de reperatie werd meteen uitgevoerd. Top.

• Showroom N.v.t.