Deskundig personeel met geduld en prima materialen Terugkoppeling voor wat betreft jaarlijks onderhoud blijft achterwege????

lekker koel en warm

super goed geregeld ziet er top en strak uit

• Communicatie

Tevreden over plaatsing van de air-conditioner.

De plaatsing van de airconditioner is zonder mankeren en naar wens gedaan. Hoe het apparaat functioneert kan pas blijken in de zomer van 2022 als we het apparaat gebruiken. De montage van de elektrische toevoerdraad rondom de voordeur is minder fraai, maar wij hadden ook niet aangegeven hoe het anders zou kunnen. We kijken nog naar een mogelijkheid om het anders te doen.

• Communicatie

Wat een vriendelijke meedenkende groep

Er werd actief meegedacht over onze hoe we in ons huis netjes een aircoinstallatie konden plaatsen. Dat de installatie in eerste instantie niet vlekkeloos was, is het allemaal wel netjes opgelost. Waar gewerkt wordt vallen spaanders. Maar als in overleg aan een oplossing gezocht wordt, dan is dat in mijn ogen ook erg belangerijk. Nu gaat het top!

Klantvriendelijk en met kwaliteit

Hele professionele mensen over het gehele proces. Vanaf de bestelling met vragen tot de snelle montage geen klachten. De zomer daardoor heerlijk koel doorgekomen. Op een gegeven moment kwam er wat druppeltjes uit de airco. Na bellen kwamen ze snel langs om een kleine aanpassing te doen waardoor hij het weer prima doet. Goede service en kwalitatief goede arico!

Afspraken werden nagekomen.

• Communicatie

Betrokken bedrijf dat net een stapje verder gaat bij het geven van advies.

Voor onze woning uit 1920 is een mooie oplossing bedacht om de 1e en 2e verdieping te koelen en verwarmen. Snel op locatie gekomen om het juiste plan te maken waarbij voor hen het uitgangspunt is geweest om de airco oplossing zoveel als mogelijk uit het zicht te plaatsen. Al het leidingwerk is in de muren verwekt.

• Communicatie

Snelle service voor het monteren van de airco

Ondanks de ontstane waterschade door het raken van een waterleiding bij het plaatsen van de airco zijn we tevreden over de communicatie en nette afhandeling hiervan. Het enige puntje dat we kunnen noemen is het feit dat de afwateringspomp op de slaapkamer is geplaatst ( maakt een beetje geluid) terwijl dit blijkbaar ook op de verdieping hierboven had gekund zodat het geluidsoverlast wat meer beperkt zou worden.

• Communicatie

Erg tevreden met airco. Werken netjes en denken mee!

Snelle en nette levering

Snel geleverd, vriendelijk personeel, netjes achter gelaten, werkt erg goed, goed geadviseerd

Super goede ervaring

Snelle levering goede / nette monteurs en het belangrijkste vind ik dat de communicatie goed is. Als je belt of mailt heb je altijd contact. Er word met je mee gedacht en er is veel mogelijk. Zeker een aanrader !

Prima geregeld

Prima geregeld, heb evt. interesse in warmtepomp aan te sluiten op 2 jaar oude nefit verw.hr combi ketel

zeer goed

kwam alle afspraken exact na .

• Communicatie

Vakkundig en komen de afspraken na

Goed werk geleverd

• Communicatie

top medewerker die de laadpaal installeerde

• Communicatie

Wat het beloofd gebeurd ook

Top. Meer niet