Professioneel, snel en uitstekende servics

Vakkundige aanpak en opvolging. Afspraken volledig nagekomen en na installatie een duidelijke uitleg.

Erg goede service!

HCG laat vanaf het eerste contact een constructieve meedenk houding zien. De uiteindelijke oplossing was toegespitst op onze wensen. Prijs-kwaliteit prima!

• Communicatie

Service gericht, doet wat het belooft

Goede samenspraak, snelle installatie!

Professionele plaatsing

Alles zeer netjes geplaatst en geïnstalleerd.

• Communicatie

Fijne communicatie, goed werk.

Fijne en toegankelijke communicatie. Goede en uitgebreide offerte. Wij kregen 2 dagen voor het leggen van de zonnepanelen te horen dat we andere panelen zouden krijgen (betere), omdat de andere niet op voorraad waren. Fijn natuurlijk, maar nu was het alleen een mededeling, terwijl het fijn zou zijn om daarover wat extra informatie te krijgen. Nu om moeten vragen en gekregen, dus dat was goed!

Heel fijn en professioneel

Fijne en adequate communicatie. De panelen waren vlug gelegd.

• Communicatie

Zeer goed, vakkundig en snel geregeld

Voor thuis een airco met split unit besteld en laten installeren, dit is zo goed bevallen dat we ook meteen een airco en zonnepanelen voor onze vakantiewoning bij HCG hebben besteld en laten installeren. Voor ons geen minpunten, vakkundig en goed!

Prima bedrijf

We werden heel goed voorgelicht en omdat we logees in huis kregen werd alles snel geregeld en kunnen we genieten van de airconditioning. De monteurs waren vriendelijk , beleefd en na afloop alles netjes opruimen en stofzuigen

zeer prettige ervaring

uitstekende service

• Communicatie

Snelle service. Geen wachtlijst. Montage netjes uitgevoerd. Prima contact telefonisch en per mail.

Zeer tevreden klant! Bedankt.

Zoals het hoort , prima.

Zoals het hoort , prima zonder problemen, hick ups of onduidelijkheid.

• Communicatie N.v.t.

Zeer prettig en netjes schoon meedenkend

In een woord gewelding bedrijf!

Aardig, deskundig personeel

Soms wel achter bepaalde zaken aan moeten bellen. Werd daarna wel keurig opgelost. BTW teruggave duurt wel erg lang, is nog steeds niet rond, firma leverde de benodigde gegevens wel keurig snel aan.

Holland Climate Group echt een aanrader

Goeie ervaringen met het installeren van zonnepanelen door de HCG op een tweetal afwijkende daken. Bij het opnemen is serieus gekeken naar de daken. Het leggen en aansluiten van de panelen is gedaan door kundige mensen met verstand van zaken. Enige puntje van aandacht is de communicatie na afloop, maak de vervolgstappen, wat gaat er nog gebeuren. In ons geval, aanmelden van de panelen bij de Netbeheerder, terugvragen BTW etc. Al met al heel tevreden over HCG

Uitstekende dienstverlening

Heb een airco systeem laten installeren door Holland Climate Group en ben ontzettend tevreden. Alles werkt naar behoren en is vakkundig gemonteerd en afgewerkt. Een aanrader!

Super snelle levering en Instalatie

Compleet verzorgd van A tot Z. En de vakman die langs kwam heeft alles keurig in orde gemaakt! Zeer tevreden, echt een aanrader!

• Communicatie

Prima ervaring goede prijs en goede service

PC18SQ NSK - LG STANDARD PLUS - INCL. BUITEN UNIT laten monteren. Cv sinds die tijd niet meer gebruikt voor verwarmen. Krijg kamer goed op temperatuur. Prima geinstalleerd door zzp er uit de buurt.

• Communicatie

Competitief voorstel, goed product, uitstekende installatie

Vooral de installatie door Wouter en Willem was uitstekend gedaan, ondanks de uitdagingen waar ze tegenaan liepen. Uiterst zorgvuldig, professioneel, en communicatief. Met onze verwachtingen en wensen zijn het hele traject rekening gehouden. Absoluut goed gedaan.

• Communicatie

Professioneel bedrijf, afspraak is afspraak

Heb goede ervaring met Holland Climate Group opgedaan met het leveren en plaatsen van zonnepanelen op mijn dak. Goede communicatie vanaf offertestadium tot aan oplevering. Klasse

• Communicatie

Correct, snel, kwaliteit en goed prijsniveau!

Alles is naar wens verlopen, en het is fijn om zaken met ze te doen. De monteur verstaat zijn vak en heeft vakwerk afgeleverd. Dit icm het snelle reageren in het voortraject maakt het voor mij 5 sterren!

• Communicatie

Prima maar net niet volledig

De installatie duurde iets langer dan verwacht maar dat was geen probleem. Alleen weet ik nog niet of alles naar behoren werkt. Ik kon in de beschrijving geen uitleg vinden over een app waarop ik de werking en opbrengst van de zonnepanelen kan volgen.

• Communicatie

Door flexibiliteit en oplossingsgericht denken maakt dit bedrijf alle gemaakte afspraken waar

Ondanks door overmacht ontstane obstakels werd er een prima eindproduct afgeleverd. Aardige, correcte medewerkers in de uitvoering. Representatieve vertrouwenwekkende eigenaren die waarmaken wat ze beloven. Zeer tevreden !

• Communicatie

Nette werkers, afspraak is afspraak

Goed contact met de offerte aanvraag, er is goed de tijd genomen om alles uit te leggen en zelfs met alternatieven te komen die later beter bleken uit te pakken. Alles keurig opgeruimd en niet onbelangrijk, een rete scherpe prijs!

• Communicatie

Snelle installatie en werkt goed

Vriendelijke mensen, onze airco's met split unit zijn snel en vakkundig geiinstalleerd, wel zat er een foutje in maar heeft HCG snel verholpen.

Zeer behulpzaam

Komt ondanks grote afstand beloftes na. Goede service