goed, vriendelijk en snel

goed, vriendelijk en snel

• Communicatie

Geweldig bedrijf! Allemaal vakmensen, meedenkend!

Ik heb nu al 2 opdrachten laten uitvoeren. Ze zijn vriendelijke op kantoor, en vriendelijk en vakkundig op de werkvloer. Heel fijn bedrijf om mee te werken!

• Communicatie

Komen afspraken na. Aanrader!

Wij zijn erg tevreden over HCG en de geplaatste zonnepanelen. Alle afspraken zijn ze nagekomen. Vlotte levering. Nette en vriendelijke installateurs. De app werkte ook meteen goed. Kortom een aanrader.

• Communicatie

Snel, vriendelijk en volgens afspraak de order afgehandeld.

Mijn zonnepanelen werden sneller dan verwacht geleverd. De administratieve afhandeling is duidelijk en correct. Afspraken worden nagekomen. De verstrekte informatie is duidelijk. De instalateurs zijn vriendelijk en werken erg netjes. Niks op aan te merken. Prima bedrijf.

Minder goed

Mijn ervaring is minder goed omdat mij klus 2 keer is uitgesteld wat ik opzich nog wel snap door de vorige klus maar de voorbereiding en de afhandeling ie gewoon niet goed wacht al 1,5 maand tot dat de app werkt van de zonnepanelen bij ander gaan ze niet eerder weg voordat alles naar behoren werkt hier wel helaas .

• Communicatie

Goed advies en netjes en goed geïnstalleerd

Vooraf goed advies gekregen. Geen lange wachttijden. Monteurs werken netjes

• Communicatie

Kundige mensen met goede spullen

Klant vriendelijk, meedenkend en eerlijk!!

• Communicatie

Super goede klantenservice en uitvoering.

We zijn super goed geholpen door HCG. Hier werken echte professionals die weten wat ze doen. Ze werken netjes en werken alles netjes af. Ze hebben bij ons zonnepanelen, airco én een auto oplader geplaatst en alles is perfect gedaan. Goede kwaliteit dus!

• Communicatie

Geweldig team en alles perfect geregeld!

Mensen die optimaal met elkaar kunnen samenwerken en hetzelfde resultaat voor ogen hebben. Super gewerkt en blij met de aanschaf.

• Communicatie

Deskundige partij die snel kunnen leveren en installeren.

Door HCG zonnepanelen en een airco laten plaatsen. Het is duidelijk dat deze mannen veel kennis en ervaring hebben. De zonnepanelen en airco konden op dezelfde dag geplaatst worden. Alles is netjes afgewerkt en opgeleverd, zeker een aanrader!

• Communicatie

Gedreven team van jong professionals die zorgen voor de beste oplossing

Na een uitgebreide sparringsperiode met Pieter over de beste oplossingen voor onze nieuwe woning zijn we na een schouw op locatie door Tonny voorzien van een gedegen installatie door Rivano. We zijn zeer tevreden met de gang van zaken en (vooralsnog, het is nog pril om te beoordelen) de 17 zonnepanelen. De gesprekken waren positief, duidelijk en eerlijk De visie van het bedrijf en de interessante combinatie van eerder genoemde eigenaren stralen daadkracht, service en passie uit. En ook als het even niet gaat zoals verwacht ziet HCG hun eigen 'foutje' en zorgen ze voor een adequate en snelle oplossing. Heren & backoffice dank voor de fijne opdracht! ps zorg voor voldoende ruimte, zodat je je kan blijven onderscheiden op het gebied van service

Top service

Om 8 uur begonnen met 22 panelen en om 16.00 uur alles compleet aangesloten.

Ik ben zeer tevreden.

Er zijn 9 zonnepanelen op mijn dak geplaatst door deskundige monteurs. Ook de uitleg betreffende de werking van de zonnepanelen was duidelijk. Mijn ervaring .ik ben erg tevreden.

Super geregeld

Uiteindelijk alles goed geregeld.

Verschrikkelijk.....GOED!!

Prima nette monteurs, alles goed en netjes afgewerkt. Tip: geef de monteurs een lekkere uitsmijter als lunch want ze werken hard en secuur en latwn alles netjes achter.

Geweldig!

Wij zijn super blij met onze airco’s! In de zomer heerlijk koel slapen en in de winter minder energie kosten doordat de airco’s ook verwarmen. Verder goede service en vriendelijke mensen! Kortom helemaal tevreden!

• Communicatie

Geweldig team van monteurs en installateurs

Wat een ge-wel-dige mensen hebben ze bij HCG in huis! Duidelijk en begrijpbaar overleg over wat ze allemaal gaan doen en spreken met de klant precies door waar wat gaat komen en hoe het gaat gebeuren. Super werkvolgorde van monteurs en installateurs die vanaf het dak naar de meterkast en VV naar elkaar toewerken. Er zijn genoeg aanbieders op de markt maar hoe deze mensen met elkaar samenwerken is echt top. Ik kan Holland Climate Groep van harte aanbevelen!!

• Communicatie

Prettig contact met de organisatie gehad en het govoel dat ik een uitstekende instalatie op mijn dak

Het eerste contact was prettig. Er werd de tijd genomen om ons van advies te voorzien. Ook heb ik het idee dat holland klimate group kwaliteit leverd.

Snelle en kundige installatie

Het personeel is vriendelijk en helpt snel te schakelen. Zeker in deze tijd waar veel collega's pas over maanden kunnen installeren garandeerde HCG installatie binnen twee weken. Daarnaast waren de installateurs vriendelijk en gaven ze goed advies. Dankzij hen heb ik een betere/nettere oplossing dan dat ik eigenlijk voor ogen had. Telefonische communicatie ging snel en soepel, de communicatie via de mail liep niet helemaal synchroon.

matig

Werkvoorbereiding slecht Uitvoering goed

• Communicatie

zeer klantgerichte werkwijze en telefonisch goed bereikbaar.

Na productvergelijk gemaakt te hebben gekozen voor LG AP09 RT ivm reeds ingebouwde wifi en clean air systeem in relatie tot de prijs. HCG gesproken en na overleg installatie gepland en deze is op tijd uitgevoerd. Niet alles is vlekkeloos verlopen maar uitstekend opgelost en daar gaat het wat mij betreft om! Dus prima tevreden

• Communicatie

Op zich goed, zit alleen nog te wachten op de mail met de link naar de app om zelf alles bij te kunn

Ik ben eigenlijk wel tevreden over HCG. Maar ik zou nog een mail krijgen zodat ik een app kan downloaden om te zien wat ik opwek en verbruik. Ook zou er nog contact met me opnoemen worden over een warmwaterboiler die geplaatst zou worden (zodat er een datum afgesproken kan worden). Dit is helaas nog niet gebeurt, vindt ik erg jammer. Ik stuur ook vrienden en kennissen door naar HCG.

• Communicatie

Ik heb 24 panelen met micro-omvormers laten installeren door HCG. De panelen liggen strak op het dak en er werd goed meegedacht over een mooie afwerking van de bekabeling. Aanrader!

• Communicatie

Goede voorlichting en zeer behulpzaam

Kreeg de tip van n kennis en gelijk n afspraak gemaakt en in n tijdsbestek van ongeveer 3 weken geplaatst!! Ook dit team verdiend n groot compliment voor hun vakmanschap en vriendelijkheid en behulpzaam!! Kortom, zeer tevreden!!