heel behulpzaam en luisterend oor.

heel goed

Top ervaring!

Dit is chiropractie zoals het moet zijn,gewoon goed. De klachten worden serieus aangepakt en blijven daardoor lang weg. Ik ben er blij mee!

Ik kwam binnen met uitstralingspijn in mijn arm. Na de behandeling pijnvrij.

Een uitkomst bij langdurige pijnklachten

Het is bijzonder dat de behandelaar de vinger wel op de zere plek weet te krijgen en verder kijkt dat de reguliere zorgbehandelaar.

Vakkundig

mijn zoon (toen 11) wilde hier heen om behandeld te worden omdat hij last hield van hoofdpijn na 2 hersenschuddingen, dat vond ik spannend, na de succes van mijn zoon was ik ook overtuigd, mijn nek zat zolang ik me herinner vast. na een ongeluk verloor ik gevoel aan mijn duim. van alles geprobeerd. hier werd goed geluisterd. in eerste instantie werd voorzichtig aangegeven dat het te laat kan zijn voor een succesvolle behandeling. maar het is snel gelukt goed resultaat te bereiken. het kost wat tijd, maar met gouden geduld, kan men hier vakkundig helpen

betrokken en professionele zorg

Laagdrempelige praktijk, altijd aardige ontvangst en professionele behandeling. Vanwege rugklachten bij deze praktijk; nu alleen nog voor checkups. Er wordt goed uitgevraagd, duidelijke uitleg over de behandeling, betrokken en tips/oefeningen mee voor thuis.

Weg met duizeligheid!

Ik was een aantal dagen duizelig, omdat ik langer bij Jacques heb gelopen met nekklachten eerst Chiopractie Westland gebeld. Kon gelukkig dezelfde dag nog terecht. Hartslag en bloeddruk gemeten, beiden waren prima, daarna heeft Jacques mn rug en nek gekraakt. Vrij snel na de behandeling was ik van de duizeligheid af, superfijn dat ik zo snel terecht kon!

Professionele behandeling, zeer tevreden

Zeer tevreden over de behandelingen. De behandelaars in de praktijk zijn prettig in de omgang en zeer goed in hun werk.

Wij worden altijd deskundig en vriendelijk met persoonlijke aandacht geholpen.

Wij worden altijd deskundig en vriendelijk met persoonlijke aandacht geholpen.

Super fijne ervaring.

Ik voel me altijd weer lekker na m'n 6 wekelijkse "APK". Ik kom hier al jaren en het is nog steeds een super fijne ervaring. Ondanks, of misschien wel omdat, ik al meerdere chiropractors gehad heb, leer ik iedere keer wat nieuws over m'n lijf en hoe ik er goed voor moet zorgen.

Er wordt echt naar je klachten geluisterd en wat mee gedaan.

Goede behandeling. Als er problemen zijn wordt er zo snel als mogelijk een behandeling ingepland. Vriendelijke en belangstellende mensen. Men laat je niet onnodig komen als dit niet nodig blijkt. Je krijgt tips voor oefeningen mee, wat bij jouw behandeling past.

Als ik binnenkom heb ik overal pijntjes en als ik behandeld ben dan ben ik weer helemaal nieuw

Zeer vriendelijke receptioniste bij binnenkomst de Chiropraktiker Jacques ja in 1 word geweldig hij stelt je gerust luistert naar je en de behandeling daar ben ik erg tevreden over altijd als ik geweest ben dan voel ik me helemaal top en weer als nieuw ik ben echt een zeer tevreden klant ik zou het iedereen aanraden want ja wie blijft er nou met pijn rondlopen dat hoeft toch helemaal niet

Gouden handen

Ik kom al een lange tijd bij jaques in verband met schouderklachten. Niks hielp en ik was ten einde raad wat nu te doen. Toen ik bij jaques kwam vertelde hij dat het een langer traject zou worden maar hij mij zeker kon helpen. Na de eerste paar behandelingen voelde ik al verbetering het ging de goede kant op maar alleen chiropractie hielp niet dus uiteindelijk erbij doorgestuurd naar een fysio. Deze combinatie helpt mij erg goed. De pijn in mijn linkerschouder is helemaal weg. Alleen door overbelasting is rechts ook pijn gaan doen. Dus voor deze schouder nu ook onder behandeling en ook dit helpt heel erg goed en gaat nu de goede kant op. Ik kan andere mensen zeker aanraden om hier ook heen te gaan. Het is niet altijd maar een kwikfix soms heeft het een langere tijd nodig om ook het gewenste resultaat te behalen.

Fantastisch

Met enorme pijn in mijn rug belde ik op. Ik weet hoe druk ze het hebben bij Chiropractie Westland, maar hadden toch dezelfde dag tijd voor me vrij gemaakt. Zelfs voor de volgende dag. De pijn is na 2 behandelingen al stukken minder. Jullie zijn toppers!! Enorm bedankt!!

Goede chiropractor, heeft mij van mijn klachten af geholpen

Gouden handen

De behandeling heeft een zeer heilzame uitwerking op mij. De chiropractor is een echte professional die feilloos en met zijn ruime ervaring vragen en behandeling de probleem gebieden identificeerd en voortvarend aanpakt. Ongelooflijk hoe jaren oude klachten binnen enkele behandelingen zijn verdwenen als sneeuw voor de zon! Echt een aanrader

Ervaringen zijn goed.

Snel en heel ontspannend

Ik had eerst altijd last van mijn onderrug en na een paar behandelingen helemaal weg.

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Door de behandeling vloeit de spanning uit mij lichaam en kan ik me weer lekker vrij bewegen. Ik ben ook gelijk soepeler en voel me ook minde moe.

Fantastische chiropractor

Sinds een aantal jaren is Jacques mijn chiropractor. Al meerdere keren heeft hij mij van blessures af geholpen. Hele vriendelijke man die altijd de tijd neemt om nog wat tips te geven. Fijn! Wat mij betreft echt een aanrader om naar deze praktijk te gaan.

Deskundig en persoonlijk

Ik word altijd zeer goed geholpen. Jacques herkent mijn klachten meteen en komt met een passende behandeling. Hij neemt echt de tijd voor mijn behandeling. Ik ben zeer tevreden!

Erg goed

De maandelijkse behandeling door Jacques vind ik erg goed.

Heel erg tevreden!

Jaques neemt je uiterst serieus en behandeld je goed. Neemt ook echt de tijd en doet het niet te gehaast! Ook fijn dat je gewoon 1 op 1 contact heb en niet met meerdere tegelijk. Ik ben erg tevreden en ik kom iedere maand even langs om alles weer los te laten kraken.

Dit is verlichting

Jacques is zeer kundig is zijn vak. 3 jaar geleden ben ik door m’n rug gegaan en zat helemaal vast. Al na de eerste afspraak verlichting. Hij stemt goed de afspraak intensiteit af. Ik kom nu eens in het kwartaal voor een onderhoud aan m’n rug en dat voelt goed.

West is een zeer gedreven arts. Hij zet alles pijnloos weer op zijn plek.

Oranjeplein 37

2676 XP Maasdijk