Filters

10

Erg prettige behandeling!

Ik kwam met ernstige lage rugklachten en Jacques heeft mij nu een paar keer behandeld en het gaat al een stuk beter. Er heerst een fijne en rustige sfeer en de ontvangst is zeer hartelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goede ervaring met Chiropractie Westland. Zeer deskundig!

Door een beknelde zenuw had ik veel pijn en uitstraling naar mijn been. Door de goede behandeling ben ik er helemaal vanaf. Bij enig ongemak ga ik zeker terug. Raadt chiropractie Westland dan ook zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!!!

Is zojuist al verstuurd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige behandeling met duidelijk effect

Heldere uitleg en communicatie Duidelijk effect na behandeling

 • Aanbevelen? Ja
10

Beter kan het niet !

Wat betreft de behandeling van de chiropractor, Jacques Botes, heb ik slechts de grootste bewondering. Zijn kennis van het menselijk lichaam en de mankementen daarvan, verbazen mij telkens opnieuw. Zonder veel uitleg begrijpt en weet Jacques feilloos de pijnpunten te lokaliseren en te behandelen. Zodanig dat ik weer zonder pijn kan lopen ! Alle hulde dus voor Jacques Botes en ik ben dankbaar dat ik door hem geholpen mag worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geholpen!

De afgelopen periode ben ik uitvoerig behandeld bij Chiropractie Westland n.a.v. een ongeval. Na elke behandeling ging ik beter naar buiten. Tijdens mijn behandelingen kon ik ook goed terecht met alle vragen die ik had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede behandelingen en inzichten in de kwalen.

Al meer dan 15 jaar last van, voornamelijk, mijn onderrug waardoor tevens klachten in andere delen van de rug ontstonden. Altijd mee door gelopen en af en toe een paar medicijnen tegen de pijn genomen en een enkele keer naar een fysio-/ manueel therapeut gegaan. Ook dat gaf verlichting maar bleek van redelijk korte duur. De klachten belemmerde meermaals de dagelijkse dingen en om de hobby's te kunnen doen. Uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken om eens naar een specialist te gaan. Vanaf vorig jaar oktober onder behandeling waarbij de behandelingen met een steeds grotere tussenpauze zijn gaan plaats vinden. Bij Jacques terecht gekomen die naar mijn ervaringen en mening zeer kundig is, inlevend is en duidelijk weet uit te leggen wat er aan de hand is. De behandelingen hebben mij tot nu toe bijzonder veel geholpen en ik ben grotendeels van de klachten af. Heb veel minder last van terugkerende klachten. Door slijtage blijft er altijd wel wat over maar bijna geen last meer gehad van de extra klachten die door scheefstand en het verkeerd bewegen daardoor ontstonden. Ik ben buitengewoon tevreden over het resultaat van de behandelingen en ben er wel achter gekomen dat ik dit jaren geleden al had moeten laten doen. Op persoonlijk vlak is Jacques ook een fijn persoon om mee te praten over de behandelingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nooit meer anders.....

Na veel te lang zijn door gelopen ben ik bij chiropractie Westland terecht gekomen. Het is een pittige ervaring/behandeling maar ben heel tevreden al heb ik nog een aantal behandelingen te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Blij dat ik hier terecht kon

Bijzonder goede behandeling en ook goed ingelezen behandelaar. Als 3 jaar last en bij diverse therapeuten behandeld maar nu voor het eerst het idee dat er goed en gericht behandeld wordt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben uiterst tevreden over deskundigheid, behandeling en uitleg.

Sinds de zomer van 2021 ben ik enkele keren behandeld door Jaques. In het begin had ik pijnklachten, die werden na elke behandeling minder en na een keer of vijf helemaal verdwenen. Nu kom ik om de drie maanden voor een soort apk voor het lijf. Vandaag hoorde ik van Jacques dat het het beste is om juist klachten te voorkomen. Dat kan ook bij hem en dat kan ik iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een aanrader!

Ik ben nu bijna een jaar onder behandeling bij Chiropractie Westland, dit tot volle tevredenheid. Diverse klachten verholpen. Echt een goede praktijk met kennis van zaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindelijk resultaat,

Na vele fysio behandelingen nu via de huisarts naar chiropractie verwezen. Was ik helemaal niet bekent mee. Maar al na 4 behandelingen veel verbetering. Nu bijna klachtenvrij. maar nog even afbouwen. Heel goeie ervaring en fijn geholpen door Jacques Botos,

 • Aanbevelen? Ja
9

Individueel gerichte en professionele behandeling, uiterst effectief.

Toen ik belde vanwege pijnlijke rugklachten was er op heel korte termijn geen behandelmogelijkheid. toen een afspraak uitviel werd ik spontaan gebeld om direct te komen. Geweldige service. Inmiddels een jaar klant en heb alleen positieve ervaringen. Behandelingen zijn persoonsgericht wat betreft het bepalen van de diagnose en professioneel in het behandelen van je probleem. Daarnaast een prettige sfeer met uitstekende begeleiding. Ik kan u Jacques van harte aanbevelen. Zeker ook omdat de praktijk goed bereikbaar is met goede parkeergelegenheid.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede behandeling!

Kon gelijk terecht met klachten, super! Ben zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk .. Ben weer nieuw.

Na een bezoek aan de chiropractor. Merk ik. Dat alles weer klopt. De behandeling is pijnloos. Het resultaat is super. Ben al 30 jaar vertroud mee. Hoop het zo te houden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed resultaat

Het is in februari in mijn middenrug geschoten,kon niet lopen van de pijn. Via internet bij Jacques terecht gekomen. Na 2-3 behandelingen was de pijn duidelijk minder. Ik ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn tennis elleboog is goed en snel verholpen.

Na een behandeling van een aantal weken is mijn tennis elleboog verholpen, bedankt topper!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle hulp en heel erg goede behandeling.

Min of meer wanhopig van pijn en ellende omdat ik niet meer normaal kon lopen van de pijn in rug en linkerbeen, belde ik maandagmorgen om een afspraak te maken met Chiropractie Westland. En hoewel de hele week al was volgeboekt, heeft Margo, na RUGGESPRAAK ! te houden met Jacques, mij nog op 17.00u van dezelfde maandag kunnen plaatsen. Geweldig ! Wat was ik blij ! En nog veel blijder ná de vakkundige behandeling van Jacques ! Ik kon normaal lopend het pand weer verlaten ! Ik kan deze Chiropractor dus aan een ieder van ganser harte aanbevelen. Het is een speciale kennis en kunde om dit beroep te kunnen uitoefenen. En….. de ontvangst in Chiropractor Westland is bijzonder vriendelijk, dus van harte aanbevolen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd goed en zeer kundig

Ik kom al jaren bij deze praktijk voor mijn rug en ben altijd zeer goed geholpen De laatste tijd om mijn frozen shoulder te laten behandelen door Jacques Ik ben na een paar maanden weer klachten vrij en kan alles weer doen met m’n arm De behandeling was soms pijnlijk maar dankzij het Dry needling ben ik heel snel weer van m’n klachten af

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben zeer tevreden

Vorige zomer schoot het in m’n rug. Ik wist niet wat te doen. Nu bijna een jaar later ben ik zo blij dat ik naar toen naar jullie ben geweest. Na een behandeling voelde het gelijk beter. De keren daarop werd het elke keer een stukje meer verlicht. Inmiddels ben ik al een tijdje klachten vrij maar maak ik graag eens per drie maanden een “onderhoudsafsspraak”. Jacques neemt altijd de tijd voor de behandeling en geeft dit op maat. Ik ben een zeer tevreden klant!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima behandeling,

Had rug en schouderriem en daar ben ik prima voor behandeld. Kan weer goed lopen en mijn arm optillen, bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ben van mijn vervelende nekpijn af

Word erg goed en vriendelijk en goed geholpen ;;;ben normaal niet zo dat ik naar een fysiotherapeut of zo ga maar moest echt wat gebeuren ;;;; geen spijt gehad voel me weer heerlijk in mijn vel ,,,,,,, top heel blij mee

 • Aanbevelen? Ja
10

ik ben tevreden met mijn chiropractor

dankzij een goede behandeling ben ik tegenwoordig pijnvrij

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige en professionele behandeling

Na jarenlang last te hebben gehad van mijn lage onderrug, voel ik nu eindelijk verbetering. De chronische pijn is verdwenen en lenigheid komt weer terug. De behandeling gaat altijd vlot en ik krijg regelmatig tips voor oefeningen thuis.

 • Aanbevelen? Ja
10

vriendelijke en kundige man

ik kwam met chiropractie in aanraking toen ik geopereerd was aan mijn voet en niet meer goed kon lopen wist niet wat ik mee maakte na een paar behandelingen was ik pijn vrij kon weer wandelen voelde me ook een stuk lichter nu kom ik er alleen af en toe als er weer eens iets vast zit blij met Jacques Botes

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd