Filters

10

Na een paar behandelingen van mijn Piriformis syndroom af!

Op aanraden van een vriend bij Chiropractie Westland terecht gekomen. Ik heb daar zeker geen spijt van gehad. Na een intake en een aantal behandelingen van mijn Piriformis syndroom af gekomen. Nu is het voldoende om na een paar maanden een soort van APK te ondergaan. Het gaat nu prima en ik blijf natuurlijk terugkomen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super Tevreden

Nadat Jacques naar het westland was gegaan miste ik zijn aanpak & expertise enorm bij de praktijk waar hij eerste zat. Dus weer terug naar Jacques, dat is me de extra reistijd meer daan waard!

 • Aanbevelen? Ja
10

Oplossingsgerichte aandacht

Al meer dan 30 jaar kom ik bij de chiropractor. Doordat ik in vele delen van het land gewoond heb, zijn het ook vele chiropractoren. Jacques Botes steekt er met zijn persoonlijke benadering en expertise met kop en schouders bovenuit. Hij is kundig en gaat voor zijn patiënten altijd de extra mijl. Als het nodig is (als gevolg van pijn) begint hij eerder of werkt desnoods een half uur later. Zijn dry-needling is een ideale aanvulling op zijn chiropractische behandelingen. Jacques Botes toont met zijn behandelingen en benadering aan dat Chiropractie werkt. Eén aanrader, dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Buitengewoon tevreden over de kundige behandelingen.

Ik ben al voor diverse klachten door Jacques behandeld. Steeds weet hij de klachten, onder meer door dry needling, snel te verhelpen. Ondanks de drukke agenda probeert hij op zo kort mogelijke termijn een afspraak te regelen. Maar ook met het 'reguliere' onderhoud zorgt hij ervoor dat het lichaam zo goed mogelijk in balans blijft.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Had al lange tijd last van hoofdpijn en stijve nek. Werd direct zeer vakkundig opgepakt en merkte al na de eerste behandeling veel vooruitgang. Uiteindelijk helemaal van de klachten afgekomen! Zeer professioneel en vakkundig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig!

Na lang nagedacht te hebben toch maar een afspraak gemaakt daarna gelijk spijt gehad dat ik het niet eerder heb gedaan ! Na de eerste behandeling merkte ik gelijk al veel verscheel !

 • Aanbevelen? Ja
8

De behandelingen worden met persoonlijke aandacht uitgevoerd.

Al jaren ga ik elke 2-3 maanden naar een chiropractor. Sinds Chiropractie Westland in Maasdijk is gevestigd ga ik daar, naar tevredenheid, elke 2 maanden voor een check en de benodigde behandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super.

Netjes en klant vriendelijk. En een goede behandelaar.

 • Aanbevelen? Ja
8

Weer goed in mijn lijf voelen

Al 30 werkzaam in de zorg vrijwel zonder klachten maar in september 2022 kreeg ik last van een schouderprobleem waardoor tintelingen hand en uitval arm ontstond. Slecht slapen hielp door de aanhouden de klachten en pijn ook niet mee. Nadat een vriendin mij had gewezen op Chiropractie Westland een afspraak gemaakt. Fijne kennismaking, goed uitluisteren van mijn klachten en opstellen behandelplan waren direct al positieve punten. De behandeling door Jacques waren zeker de eerste weken heftig dry needling, de massages enz. Maar wat een verademing was het dat na drie weken de klachten begonnen af te nemen en ook de behandelingen meer vertrouwd aan gingen voelen zo ook het sneller herstellen van na pijn. Inmiddels aan het afbouwen en heb afgesproken om na einde behandeling met regelmaat mijn lijf te onderhouden zodat ik kan blijven functioneren in mijn vak in de gezondheidszorg. Jacques bedankt zal je iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Chiropractie Westland is fantastisch.......super lieve mensen, nemen de tijd voor je en jegaat weer als herboren de deur uit.... Ik ben heel blij met deze Chiropractor.... Dank je wel voor de goede zorg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Na jarenlang last van rug, schouders en nek te hebben gehad heb ik toch een afspraak gemaakt bij Chiropractie Westland. Een beetje spannend maar na de 1e afspraak voelde ik al verbetering. Nu na een maand of 2 ben ik zo goed als klachten vrij. Ik kan het iedereen aanbevelen. Jacques neemt de tijd en geeft goede tips mee om thuis te oefenen om het resultaat zo optimaal mogelijk te laten zijn. Een geweldige professional en fijne behandelaar!

 • Aanbevelen? Ja
9

Al jaren een tevreden klant mijn hoofdpijn en sinus-klachten verleden tijd

Jacques is een zeer kundige chiropractor die goed luistert en aan een half woord genoeg heeft. Jaren geleden succesvol voor sinus klachten bij Chiropractie Westland behandeld. Met het klimmen der jaren altijd regelmatig een behandeling gehad daardoor ben ik nog altijd fit en heb amper lichamelijke klachten. Dit vind ik een groot goed......

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Zo als ik al heel lang van Jacques gewend ben, pakt hij het probleem kordaat en grondig aan! Geeft goede tips wat je zelf ook nog kan doen. Zegt ook wat hij gaat doen en dat het natuurlijk niet in één behandeling klaar is. Eerlijk en ook nog zo aardig: meer kan je niet verwachten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeker geen spijt

Na vele maanden van lijden heb ik deze chiropractor gevonden. In het begin was ik erg bang maar deze man heeft me enorm geholpen. Vandaag ben ik mijn pijn volledig kwijt en ik kan weer genieten van mijn leven! Heel erg bedankt Meneer Boetes

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindelijk een zeer kundige en begripvolle chiropractor gevonden !

Er is een wonder geschied ! Al jaren heb ik heel veel pijn in mijn rug. Ik ben bij fysio-/manueel therapeuten, orthomanueel arts en chiropractoren geweest, maar steeds zonder goed resultaat. Vorige week was ik al na de eerste behandeling door Jacques Botes bij Chiropractie Westland die vreselijke rugpijn kwijt ! Ik kan niet begrijpen hoe dit mogelijk is en ik ben Jacques Botes heel dankbaar voor de geweldige behandeling. Ik ben hierdoor weer een gelukkiger mens geworden. Ik zou iedereen met rug of nekklachten van ganser harte willen aanraden om naar Chiropractie Westland te gaan om zich te laten behandelen door Jacques Botes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beter kan niet !

Alles wat ik kan zeggen over Chiropraktijk Maasdijk kan ik in één woord zeggen: perfect ! De ontvangst door Margo is altijd vriendelijk en de behandeling van Jacques is in mijn ogen een mirakel ! Met zijn speciale en wonderbaarlijke kennis van het menselijk lichaam heeft hij van mij weer een normaal lopend mens gemaakt ! En de gemene pijn die ik heel vaak had is nu nagenoeg geheel verdwenen ! Ik kan NIET ANDERS zeggen dan dat ik blij en dankbaar ben met de geweldige behandeling. Ik kan de heer Botes dus van harte bij een ieder aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg prettige behandeling!

Ik kwam met ernstige lage rugklachten en Jacques heeft mij nu een paar keer behandeld en het gaat al een stuk beter. Er heerst een fijne en rustige sfeer en de ontvangst is zeer hartelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goede ervaring met Chiropractie Westland. Zeer deskundig!

Door een beknelde zenuw had ik veel pijn en uitstraling naar mijn been. Door de goede behandeling ben ik er helemaal vanaf. Bij enig ongemak ga ik zeker terug. Raadt chiropractie Westland dan ook zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!!!

Is zojuist al verstuurd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige behandeling met duidelijk effect

Heldere uitleg en communicatie Duidelijk effect na behandeling

 • Aanbevelen? Ja
10

Beter kan het niet !

Wat betreft de behandeling van de chiropractor, Jacques Botes, heb ik slechts de grootste bewondering. Zijn kennis van het menselijk lichaam en de mankementen daarvan, verbazen mij telkens opnieuw. Zonder veel uitleg begrijpt en weet Jacques feilloos de pijnpunten te lokaliseren en te behandelen. Zodanig dat ik weer zonder pijn kan lopen ! Alle hulde dus voor Jacques Botes en ik ben dankbaar dat ik door hem geholpen mag worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geholpen!

De afgelopen periode ben ik uitvoerig behandeld bij Chiropractie Westland n.a.v. een ongeval. Na elke behandeling ging ik beter naar buiten. Tijdens mijn behandelingen kon ik ook goed terecht met alle vragen die ik had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede behandelingen en inzichten in de kwalen.

Al meer dan 15 jaar last van, voornamelijk, mijn onderrug waardoor tevens klachten in andere delen van de rug ontstonden. Altijd mee door gelopen en af en toe een paar medicijnen tegen de pijn genomen en een enkele keer naar een fysio-/ manueel therapeut gegaan. Ook dat gaf verlichting maar bleek van redelijk korte duur. De klachten belemmerde meermaals de dagelijkse dingen en om de hobby's te kunnen doen. Uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken om eens naar een specialist te gaan. Vanaf vorig jaar oktober onder behandeling waarbij de behandelingen met een steeds grotere tussenpauze zijn gaan plaats vinden. Bij Jacques terecht gekomen die naar mijn ervaringen en mening zeer kundig is, inlevend is en duidelijk weet uit te leggen wat er aan de hand is. De behandelingen hebben mij tot nu toe bijzonder veel geholpen en ik ben grotendeels van de klachten af. Heb veel minder last van terugkerende klachten. Door slijtage blijft er altijd wel wat over maar bijna geen last meer gehad van de extra klachten die door scheefstand en het verkeerd bewegen daardoor ontstonden. Ik ben buitengewoon tevreden over het resultaat van de behandelingen en ben er wel achter gekomen dat ik dit jaren geleden al had moeten laten doen. Op persoonlijk vlak is Jacques ook een fijn persoon om mee te praten over de behandelingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nooit meer anders.....

Na veel te lang zijn door gelopen ben ik bij chiropractie Westland terecht gekomen. Het is een pittige ervaring/behandeling maar ben heel tevreden al heb ik nog een aantal behandelingen te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Blij dat ik hier terecht kon

Bijzonder goede behandeling en ook goed ingelezen behandelaar. Als 3 jaar last en bij diverse therapeuten behandeld maar nu voor het eerst het idee dat er goed en gericht behandeld wordt.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.