Duidelijke communicatie en afspraken. Ook prettig dat ik in een wachtruimte goede koffie, thee of chocomel kon drinken incl wat tijdschriften. Meneer gaf me fijn een hand, wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is, maar wat ik nog altijd wel netjes vind.
zeer goed
Keurig netjes afspraak gemaaakt, de mensen stonden klaar, gingne gelijk aan de gang, vriendelijk, auto op tijd klaar. Ik ben tevreden!
Prima. Ik kwam aan en ik kon direct doorrijden en de medewerker begon direct. Na een min of 10 was alles klaar en goed hersteld
Het duurde heeeeel lang voordat de voorruit was vervangen. Toen kon deze niet meer gekalibreerd worden, dat moest een andere keer. Wachten kon bovenin het pand in een vrijwel lege kamer, de keer daarna was het iets aangekleder en lagen er enkele tijdschriften. Wifi verbinding met een externe partij moest tot stand woren gebracht via een los kabeltje vanuit de benedenruimte over de trap helemaal naar boven. De ruit zat er denk ik goed in, het kalibreren was ook gelukt. Nadien echter wel een storingsmelding van de voorklep; nu ga in naar de dealer, wát de leasemaatschappij ook zegt: niet meer 123-ruit.
prima geholpen
De volgende dag al gerepareerd in Sliedrecht. Vriendelijk personeel en lekkere ☕
Erg vriendelijk te woord gestaan, zowel in de garage als telefonisch. Mijn sterretje in de ruit was binnen 10 minuten al gefixt. Geen administratie, en alles gratis vergoed door de verzekering. Top service, en een aanrader!
Uitstekend geholpen
Ik mocht heel fijn na werktijd langskomen zodat ik niet extra hoefde te rijden. Het was snel geregeld en ik kon op het gemak even wachten
Zeer klantvriendelijke mensen en snel en goed geholpen. Aanbevolen!
Je wordt snel en kundig geholpen, er wordt meegedacht naar de beste oplossing
goede en nette afhandeling vriendelijke mensen
Prima geholpen
Goede verzorging van de auto. Snelle en netjes afgehandeld. Goede wifi om te kunnen werken.
Eerste check bleek de ster ik de voorruit te scheuren. Reparatie is toen in overleg afgebroken en een nieuwe afspraak gemaakt ter vervanging van de voorruit. Prima verlopen.
Afspraken worden duidelijk gemaakt en nagekomen. Netjes gebeld nadat de klus (vroeger dan verwacht) klaar was. Ze boden me werkruimte aan tijdens het inzetten van de ruit. Prima adres!
Ster in vooruit snel en goed gerepareerd. Vriendelijk personeel. Wachtruimte zou iets netter kunnen.
Na schade dezelfde dag nog een noodruit, 2 dagen later nieuwe ruit er ingezet
Snelle afspraak en prima gedaan
Vriendelijk en prima geholpen
Snelle service en goede communicatie
Aardig personeel goed geholpen
Ontvangst was hartelijk, er werd een fiets aangeboden om op stap te gaan, ik kon ook wachten in de ruimte met een koffie/thee apparaat. Alles werd zeer professioneel uitgevoerd.