Ervaren deskundige garagist
Snelle service.
correct en vakkundig, en ondanks drukte worden we altijd snel geholpen.
Ik kom al jaren naar tevredenheid bij Autoservice Danny Laughs, eerlijke diagnoses, eerlijke prijzen en goede/snelle service! Zeker een aanrader!
Altijd goede service en zeer betrouwbaar.
Danny denkt mee voor de beste oplossing binnen zijn mogelijkheden, als je een probleem hebt.
Super en snelle service.
Al meerdere keren bij Danny geweest. Problemen worden opgelost, vragen worden altijd beantwoord, en als nood aan de man is, maakt hij altijd even tijd om je weer verder op weg te helpen. Helemaal top!!!
Uitstekende service, afspraak is afspraak, zeer nette werkplaats en eerlijke prijs.
altijd correct en vakbekwaam
Danny is al jaren mijn onderhoudsmonteur. Er wordt gedaan wat nodig is met advies voor eventuele toekomstige onderhoudswerkzaamheden. Betaalbaar en vriendelijk. Nette prijzen en snelle service.
Goeie service, goeie prijs, snel klaar
Altijd volgens afspraak
correcte service met kwaliteit
Gewoon weg goede service en houd zich altijd aan zijn afspraken top
Voor een wissewasje wordt je tussendoor geholpen. Serieuse problemen worden vaak ook binnen een dag opgelost.
Danny is een ervaren monteur met veel kennis en ervaring. Zeer betrouwbaar, ik ben dan ook al jaren klant bij hem.
Goede, snelle hulp
Ik werkte in Maastricht en woon in Asten. Toch hou ik mijn garage aan in Maastricht... Niet zonder reden. Ik ervaar in Danny een eerlijke garagist die je helpt met problemen op te lossen. Dus ik hoop nog jarenlang plezier te hebben dan deze fijne garage. Groeten Jan
Vanwege mijn vroegere werk heb ik, hoewel ik in Brabant woon, nog steeds deze garage. Dat zegt genoeg zou ik zeggen. Daarbij merk ik op dag Danny een beminnelijk persoon is die zijn klanten eerlijk behandelt en waar nodig extra service verleent. Kortom: ik ben blij met deze garagist. Groeten uit Brabant
Snel vakkundig en betaalbaar
Al jaren een betrouwbare partner
Vakman
Zéér vertrouwde en bekwaam vakman, snelle service en goeie kwaliteit prijs verhouding.
Weerterveld 43
6231 NC Meerssen
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.