Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Wij hadden met dit bouwbedrijf een zeer goede samenwerking. Ze houden rekening met onze wensen en denken hierin mee. Hebben ervaringen in de bouw die ze met ons delen en brachten ons op ideeën. Zijn creatief in het oplossen van problemen. Het enige minpuntje was een keer dat andere bedrijven waarmee ze samenwerkten zich niet aan de afspraken hielden.
Aanbouw/dakopbouw
14 December 2021
Mw. H. Kuijpers
Schaijk
Ze leveren vakwerk. Werken volgens afspraken en komen deze super na. Zijn flexibel op de momenten dat het nodig is (waar mogelijk natuurlijk)
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Onderhoud/service
13 December 2021
Maarten
Reek
Heel prettig persoonlijk contact. Goed advies en veel meedenken. Uitvoering kwalitatief dik in orde.
Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak
1 December 2021
Herma Henst
Schaijk
We zijn zeer tevreden over de door firma Albers uitgevoerde verbouwing van onze keuken. Het traject begon met professioneel en bruikbaar bouwtechnisch advies, gevolgd door snelle offrering en uitvoering van werkzaamheden zoals besproken met een flexibele instelling. Er is pragmatisch meegedacht om de verbouwing met zo min mogelijk structurele aanpassingen uit te voeren, daarnaast is tijdens de verbouwing nog een lang bestaand vochtprobleem opgelost. Kortom, wij raden de firma Albers zeker aan.
Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken
29 November 2021