Aanpakken nie zeuren geen gezeik.

Niet de goedkoopste en dat wil ik ook niet want voor kwaliteit moet je betalen, en is er toch een verandering tijdens uitvoering, FF wachten en Pizzaaa , zo geregeld, gaan goed voorbereid van huis en pakken zelden mis , en aan het gereedschap herken je de vakman , leuke gasten en niet te beroerd om ff wat langer te werken, Gewoon zo blijven doen Waarom denk je dat ze het zo druk hebben.

Prettige ontvangst en netjes geplaatst hekwerk

Een top bedrijf

Nooit moeilijk, alles kan.

Mooi product en uitstekende communicatie

Goed advies en makkelijk ok tot een keuze te komen. Mooi geproduceerd hek en nette installatie. Fijn meegedacht

Top bedrijf !!!!

Zo blij met inrij poort en stallen !!

Prima kwaliteit

Folmer denkt mee. Ze leveren prima producten. De service is ook prima.

Top service en producten. Komen afspraken goed na en fijne installateurs. Goede communicatie heel belangrijk!

Kauwenhoven 35

6741 PW Lunteren