Filters

10

Een minipaardenstal van formaat

Elibart en zijn team hebben van mijn schuur echt een walhalla voor minipaardjes gemaakt. Ze hebben de deuren en de stallen compleet op maat gemaakt en geheel naar wens opgeleverd. Een absolute aanrader als je opzoek bent naar echt vakmanschap.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en professioneel

Vakkundig advies, nette en heldere offerte. Ruim binnen de gestelde termijn afgeleverd, kwaliteit hekwerk en afwerking is een dikke 10. Montage van hetzelfde kaliber, netjes, snel en correct afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

We hebben het bedrijf via internet gevonden, ze geven goed advies, hebben veel ervaring en denken goed mee. Je kunt merken dat ze passie hebben voor hun vak en streven naar perfectie. Wij zijn zeer tevreden met ons hek. De service nadien is ook prima.

 • Aanbevelen? Ja
9

Blij met Folmer Hekwerken BV

Het is altijd zoeken naar de juiste leverancier voor nieuw aan te schaffen spullen en dit keer ging het om een hek lang de waterkant. Via internet kwamen we terecht bij Folmer Hekwerken BV. We lazen de reviews en waren al snel overtuigd van het feit dat we met dit bedrijf contact wilden opnemen. De bereikbaarheid was prima, de afspraken waren duidelijk, de prijs was netjes, het personeel was vriendelijk en vakkundig. Kortom, wij zijn erg blij met het door Folmer Hekwerk BV geplaatste hek langs de waterkant! Een aanrader, het was fijn zaken doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppers

Alles conform Afspraak en super strak werk geleverd. Montage jongen super correct en erg netjes. Jongens super bedankt voor het mooi afgeleverde resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi hekwerk geplaatst volgens afspraak. Blij met het eindresultaat. Prettig contact gehad.

Echte vaklui die kwaliteit leveren met oog voor detail. Prettige communicatie zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering. Ik kan Folmer van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professionele vakmensen!

Heel fijn dat er over alle details wordt meegedacht om aan al onze wensen te voldoen. Het eindresultaat zijn prachtige paardenstallen waar we zeer tevreden mee zijn! Heel erg bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed meegedacht naar de beste oplossing voor onze poort en een prachtig resultaat

Folmer hekwerken heeft samen met ons meegedacht voor een goede oplossing voor onze toegangspoort op een lastige plek. Ook in het ontwerp heeft hij meegedacht hoe dit het beste paste bij ons manegegebouw en de uitstraling die we willen hebben naar passanten en klanten toe. De poort zelf is goed degelijk afgewerkt en binnen een halve dag keurig geplaatst. We zijn er heel blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Bestelling ging makkelijk en er werd snel op gereageerd! Prijs opgave gehad en een tekening met het voorbeeld, wij accoord gegeven. Folmer heeft toen aangegeven, productie tijd en de tijd plaatsing. Tijden klopten precies. Het hekwerk werd geplaatst en zag er mooi en strak uit. Plaatsing van het hekwerk is vakkundig gedaan. Wij zijn dik tevreden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele mooie sterke staldeuren, super service!

Ongeveer 10 jaar geleden heeft folmer bij mij de stallen gebouwd, nog steeds zien ze er als nieuw uit en zijn heel sterk. Als ik bel voor onderhoud zijn ze er altijd heel snel! Ik zou iedereen aanraden om stallen te laten bouwen door Folmer, dan weet je zeker dat het professioneel en goed voor elkaar is!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig, solide hek en toegangspoorten

Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe hek en de twee toegangspoorten van Folmer Hekwerken. Men denkt mee met de klant, geeft goede tips en de uitvoering is subliem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, vakwerk, meedenkend en vriendelijk!

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe toegangspoort en hekwerk. Folmer hekwerken is duidelijk een bedrijf met jarenlange ervaring. Ze hebben veel kennis en je proeft de passie voor hetgeen dat ze doen. Ze nemen de tijd, denken oprecht met je mee en streven naar een mooi resultaat. De communicatie verliep gemakkelijk en vlot, en afspraken werden nagekomen. Kortom, wij zijn zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig, doeltreffend, vriendelijk en meedenkend.

Wij hebben door Folmer Hekwerken onze hekwerk laten uitbreiden met daarbij 2 nieuwe, luxe, poorten. Daarnaast hebben wij naast ons huis een op maat gemaakte schuur laten bouwen. De poorten zijn in de stijl van ons huis gemaakt, waarbij we eerst een ontwerp ontvingen ter goedkeuring en waarbij Elibart zelf met een mooier, passender ontwerp kwam. Bij de schuur dacht hij mee om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Hierbij ook eerst een ontwerp ontvangen en een grotere uitvoering live mogen bekijken. De bouwwijze is zeer degelijk, duurzaam en onderhoudsvrij. Het zetten van de hekwerken, poorten en schuur ging ook in goed overleg en snel & professioneel. Ondanks al onze vragen en wensen kregen wij elke keer snel reactie ;) Wij zijn erg blij met het werk dat verzet is en vooral ook met het resultaat natuurlijk :) Je krijgt echt waar voor je geld!

 • Aanbevelen? Ja
9

top. Goede communicatie en mooi werk afgeleverd.

De afspraken worden goed vastgelegd en het werk wordt subliem afgeleverd. Ook ter plekke zoeken zij naar oplossingen als een buurman of vrouw vragen heeft.. Wij zijn heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Dik tevreden

Klantgericht, maatwerk, vakwerk en top installatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Degelijk hek, snel geplaatst!

Folmer heeft een hek van ca. 30 meter tegen de erfgrens met onze achterburen geplaatst. Dit ziet er zeer degelijk uit en er is goed meegedacht om dit aan te laten sluiten op bestaande hekwerken en het pand. Vakwerk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service, snel geleverd, prachtige kwaliteit

Wij hebben een hekwerk besteld voor onze tuin. De tuin grenst aan het water en wij wilden graag een betrouwbaar, mooi en kwalitatief goed hekwerk. Wij zijn gewezen op Folmer hekwerken door onze buren vanwege de goede service en de kwalitatief goede materialen. Dit is uiterst goed bevallen. Na een passende offerte te hebben ontvangen is Folmer hekwerken bij ons thuis gekomen om het hekwerk in te meten. Het tussentijdse contact is erg prettig verlopen en nadat zij er achter kwamen dat wij jonge kinderen hebben hebben zij zo snel mogelijk geregeld dat het hekwerk gemaakt en geplaatst kon worden. Dit voor de veiligheid van de kinderen. Heel erg prettig. Daarna snel een afspraak gemaakt en het hekwerk geplaatst. Heel solide, sierlijk en stijlvol. Ik zou Folmer Hekwerken zeker aanbevelen. Goede service en kwalitatief erg goed. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en grote kwaliteit

Wij hebben al jaren een hek van Folmer met grote tevredenheid. Recent moest hek opnieuw gesteld worden. De service is weer heel goed en probleempje is snel en effectief opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit en vakmanschap

Nadat ik mijn wensen kenbaar gemaakt had, zijn ze aan de slag gegaan. Ik kreeg een duidelijke tekening van hoe het eruit zou komen te zien. Nu het geplaatst is overtreft het mijn verwachtingen ze hebben oog voor detail en de afwerking van het geheel is zeer netjes. Het is echt een blikvanger in mijn tuin geworden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van ontwerp tot plaatsing perfect!

Zonder dat we een afspraak hadden, liepen we op een zaterdag bij Elibart binnen. Een half uur later zouden er andere klanten langskomen maar ondanks dat maakte hij tijd om even met ons te zitten. Door zijn kennis en ervaring wist hij binnen de kortste keren onze ideeën om te zetten naar een ontwerp en hij kon ook direct een prijsopgave geven. Binnen het half uur waren we er samen uit. Positief verrast over de ontvangst, gastvrijheid en deskundigheid liepen wij de deur uit. Al vrij snel kregen wij een aantal ontwerpvoorstellen voor ons sierhekwerk. Ook nu was het snel schakelen en na 1 aanpassing was het ontwerp akkoord. Ook de plaatsing van het hek verliep soepel. Er werd goed overlegd en meegedacht. Ons hek is een echte blikvanger waar we super blij mee zijn. Dus met recht van ontwerp tot plaatsing perfect!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Samen met Folmer hebben we een nieuwe poort ontworpen. Ze reageerden snel op vragen en dachten actief mee. Alles ging volgens afspraak (we werden goed op de hoogte gehouden tijdens de productie). We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig maatwerk, goede service

Vanwege een storm was ons hek vernield. Folmer Hekwerken heeft het oude hek volledig nagemaakt, precies zoals het was en heeft dit vakkundig gemonteerd. Fijn bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

top

kennel van een zeer hoge kwaliteit. Van tekening tot plaatsing van de kennel. vakkundig personeel met een duidelijk verhaal over de mogelijkheden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fantastisch en deskundig bedrijf wat prachtige tuinpoorten levert en monteert.

Wij hebben twee op maatgemaakte tuinpoorten gekocht bij Folmer hekwerken. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Goede kwaliteit en service, vriendelijk en betrouwbare mensen. Het bedrijf bevelen wij ten zeerste aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Superkwaliteit en alles precies zoals afspraak

Vier jaar geleden hebben wij bij Folmer een stal op maat besteld voor bij ons huis in Goor. Wij zijn even langsgegaan en ter plekke werden onze wensen omgezet in een professionele tekening, zodat we direct konden zien wat we gingen krijgen. Een wens was dat we de stal met een flexibele wand konden verdelen in twee stallen om te kunnen kiezen of we de paarden bij elkaar of elk afzonderlijk in een box zouden zetten. Zelf beton gestort en de plek klaargemaakt met water aansluiting voor de drinkbakjes. Vervolgens gewacht totdat de stal klaar was en deze binnen een dag perfect gemonteerd werd. De flexibele wand werkte prima, maar onze (nieuwe) paarden konden elkaar heel goed verdragen, dus kregen ze eigenlijk al vanaf het begin de dubbele ruimte en hebben we de stal niet meer hoeven opdelen. Maar een fijn gevoel dat het mogelijk was. Wij hebben ons huis verkocht en de mooie paardenstal wilden de nieuwe bewoners er maar al te graag bij hebben. Ze hebben niet eens paarden, maar het ontwerp is zo mooi dat ze hem zelfs als schuurtje of misschien zelfs als kantoor gaan gebruiken. Dat laatste lijkt me wat lastig, maar dat is aan hen. Bij ons nieuwe huis hebben we een mooie hooiberg, die uitermate geschikt is als stal, maar nog niet als zodanig gebruikt wordt. Even met Folmer gebeld en aangegeven via de telefoon en mail wat we in gedachten hadden. 's Middags lag er al weer een tekening en konden we daarop nog e.e.a. aanpassen. Onze aanpassingen de volgende dag aangegeven en die zijn meteen weer verwerkt. We hadden wat haast want de paardenbox moest klaar voordat we verhuizen en onze paarden naar hun nieuwe plek gaan. Hoewel het druk was, kon er toch nog wat geregeld worden zodat de paardenbox donderdag geïnstalleerd is in de hooiberg. Weer dezelfde vriendelijke en uiterst professionele jongens, die zelfs ter plekke nog een kleine aanpassing konden doen om hem passend te maken met de schuine wand. Superblij zijn we !! Ben

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd