Zoals gezegd .
Controle werd goed uitgevoerd,assistente beleefd en kundig.
Goed team. Die luisterd naar hun "klanten". Zijn zeer geduldig. Zorgen dat je op je gemak bent. Werken netjes en correct. Kortom uitstekend.
Ik ben vanaf het begin patiënt bij de praktijk en ben tot nu toe zeer tevreden over de aandacht en kwaliteit.
Mijn gebit wordt prima onderzocht en verzorgd. Ik ben zeer tevreden voor deze handelingen. Jammer dat mijn verzekering net niet toereikend was dit jaar. Het was dan handiger geweest om deze controle in Januari te doen.
Goed geholpen, prima service
Is goed en duidelijk
Goede behandeling, maar de behandelaar stelde zich niet voor en de voordat ik aan de beurt was waren er 20 minuten voorbij. En dat terwijl ik de 2e klant van de dag was. Na de behandeling de hele dag een zere mond.
Goed.
Ik ben bang voor de tandarts en de assistente nam uitgebreid de tijd en vroeg heel vaak of het nog goed ging met me
prettig geholpen rustig en aandachtig
Professioneel geholpen, praktisch geen uitloop, duidelijk uitleg, praktisch meedenken, kortom, ik zou bijna voor mn plezier naar de tandarts gaan ;-)
Ben enorm tevreden, je wordt prettig te woord gestaan als je belt, er is snel een afspraak, Gijs is een waanzinnig kundige tandarts: duidelijk in uitleg, stelt je op je gemak. Kortom: Chapeau!! Jan Luikens
Zeer tevreden over de medewerkers!
Zoals gewoonlijk weer heel netjes te woord gestaan en behandeld tijdens de halfjaarlijkse controle en mondhygiëne. Wel miste ik het schone gevoel na het polijsten....misschien wordt er iets anders gebruikt?
Goede behandeling.
Mijn probleem was snel verholpen, scheelt weer een hoop pijn en ellende, kon op korte termijn terecht.
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer