geen wachttijd rustig ambiance
Je krijgt er goed advies en er word rustig gewerkt.
Persoonlijk contact zeer goed, luistert goed naar je wens
Gezinsafspraak werd goed begeleid, kindvriendelijk rustig. Goed geholpen, duidelijk advies.
vriendelijk en je word goed geholpen
prettige behandelings sfeer, goede uitleg, goede tijds inplanning
Kundig personeel
Het zijn vakmensen deskundig aardig
Al jaren goed zorgzaam en persoonlijk
Vriendelijk ,netjes behandeld , goed in hun werk
Afspraken zijn duidelijk. Klachten worden serieus genomen en opgelost. Vriendelijk personeel. Gewoon top!
Prima geholpen door de assistente en tandarts
Geen toevoegingen
Personeel met veel kennis en zeer vriendelijk.
Vriendelijke en geduldige mensen, mooie praktijk en denken goed met de patient mee
Een week voor mijn behandeling heeft tandarts Gijs mij gebeld om preventief medicatie te gebruiken voor de behandeling. Uitvoerige uitleg van Gijs heeft mij overtuigd van de noodzaak.
Zeer goede behandeling.
Een uitstekend samengaan van professionaliteit en vriendelijkheid.
Nooit wachten als je een afspraak hebt. Altijd uitleg bij een behandeling. Ik vind het super!!
Binnenkomst is gezellig en voelt vertrouwd. Tandarts Jan en assistente een pluim voor de goeie behandeling.
De vulling viel uit mijn kies. Ik heb gebeld en kon de volgende dag al terecht. De reparatie verliep vlot in een rustige en vriendelijke sfeer. Prima geholpen dus!
Gijs is een prima tandarts, die controleert de assistent na behandeling. Gaat altijd in al die jaren prima!
Prima praktijk
Netjes en goed geholpen. Meteen controle gehad van mijn gebit en een kleine reparatie aan een andere kies werd ter plekke gedaan.
geen commentaar
Hoornseweg 31 A