Mijn ervaring is prima maar ik vindhet heel vervelend dat je steeds een nieuwe afspraak moet maken als je een gaatje hebt. Dit kost elke keer dubbel voor de eerste controle en dan daarna voor de controle incl boren enz. Als je niet een enorm buget hebt dan ben je daar zeer snel door heen en moet je de rest zelf betalen.
Mijn tandarts vindt iets. Ik vindt iets anders. Niet iedereen heeft een enorme bak met geld om bepaalde behandelingen te ondergaan. Hoewel ik zelf besef dat het misschien ten koste gaat van de kwaliteit van m'n gebit heb je soms geen keuze. Ik wil dan niet onder druk gezet worden met alle doemscenario's die in het vooruitzicht gesteld worden. Er wordt dan helaas niet meegedacht. Prima tandarts en vriendelijk personeel. Aanbevolen als geld geen probleem is. De stoelen in de wachtkamer vallen uit elkaar, er is geen literatuur voor alle leeftijdsgroepen. De 1,5 meter kan in de wachtrij voor de orthodontie niet gewaarborgd worden.
Snel. Duidelijk. Ben tevreden
Goed is goed toch.
tevreden
Nvt
Prima tandarts om ieder half jaar langs te gaan. Gedurende lange tijd al het vaste adres! Vriendelijk in de omgang!
nogmaals mijn ervaring met het team van Mondzorg is correct en goed.
wordt altijd keurig geholpen ,vriendelijke ontvangst
Prima behandeld
vraag over de deskundigheid waarmee de controle en behandeling is uitgevoerd kan ik niet beantwoorden. Ik ben geen deskundige. Voorts is geen woord gewisseld over een eventuele eigen bijdrage in de kosten.
Een vervelende afspraak die prettig wordt afgehandeld
Een prima deskundige en patiënt vriendelijke behandeling gehad met goede in acht name van de corona regels.
Ik wordt altijd goed en correct geholpen
Heb zeer goede ervaringen in deze praktijk. Mijn gebit was niet veel meer van over en hier hebben ze het weer helemaal top in orde gekregen. wel met een brug maar heb nog veel tanden zelf kunnen houden dankzij deze praktijk. Toppers zijn het allemaal. Alleen de laatste keer was de mondhygiënist niet zo best haakje in me boven lip en bloeden als een rund hahahaha en heb nu wel last van een plekje van me tandvlees wat ik nooit had. maar zal wel weer over gaan denk ik. Voor mijn geen andere praktijk meer zijn allemaal toppers hier.
Ze zei dat ik max 2 jaar zou dragen maar ik daag de beugel al 3 jaar.
Je wordt altijd zeer vriendelijk geholpen. Er wordt naar je geluisterd en je klachten worden serieus genomen. Professionele tandartsen en medewerkers. Alles is hygiënisch.
Zoals altijd erg goed.
Eerst goed geholpen door aardige assistente,rustige tandreiniging,sommige assistenten zijn wel eens wat te "ruw",dit was perfect,ook Gijs vind ik een prima tanarts
Kundig en professionele praktijk, schoon en iedereen is er vriendelijk!
Professioneel 3 vullingen gewisseld, zeer tevreden!
Altijd behulpzaam bij het oplossen van het probleem en het matchen van het bezoek
ik ben tevreden over afspraak maken/verzetten en behandeling.
Altijd een goede ervaring.
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer