Word altijd aardig geholpen en goed voorbereid als er wat komen moet
Prima. Geduldig en netjes behandeld
Zowel ik als mijn kinderen worden hier altijd perfect geholpen. Professionele praktijk en vriendelijk personeel. Altijd prima bereikbaar en fijn dat je per mail een aantal dagen van te voren wordt herinnert aan je afspraak. Ik ben een zeer tevreden klant.
Nemen echt de tijd voor de behandeling en leggen goed uit wat de bedoeling is van de behandeling. Ook prettig de combinatie tandarts en mondhygiënisten.
Ik voel me altijd heel rustig bij dit team. Heel begripvol en altijd belangstellend .
Prima praktijk
Werd netjes te woord gestaan, namen keurig alles met mij door.
Altijd duidelijk en rekening houdend met je wensen
Nvt
Zou geen andere praktijk meer willen. Vriendelijke, rustige tandartsen. Geen probleem meer om naar de tandarts te gaan. Dat was voorheen wel anders.
Ik zelf was bang voor de afspraak om mijn tand te laten trekken, ze hebben me gerustgesteld en door elke stap heen gepraat. Kortom fijne ervaring voor wat voor een ervaring een tandarts kan zijn.
goed is goed
Zeer rustige tandarts. Die elke stap van de behandeling prima uitlegde.
heel fijn en fijne uitleg en geduld
hangt van de situatie af. word wel altijd als je bel snel geholpen
mijn angst voor de tandarts is een stuk minder. Gijs is een super aardige tandarts.
Prettig
Je word altijd goed te woord gestaan met wat ze gaan doen. Vriendelijk personeel,en verstaan hun vak goed
Zag er tegen op om door schade herstel werkzaamheden een zenuwpijn te krijgen. Maar alles gelukt zonder pijn. Top Team
Gewoon goed
Fijn geholpen,duidelijke uitleg met wat er moet gebeuren. Er wordt naar je geluisterd,heel fijn
x
Ben al heel wat jaren "klant" vroeger veel angst bij andere tandartsen gehad maar door rustig en kalm handelen van zowel Paul als Gijs ga ik met veel vertrouwen een evt. behandeling tegemoed. Ook de bijkomstigheden zoals een frame-pje of een "anti-snurk" bitje zijn met veel nauwkeurig heid afgehandeld. Een dikke 10 voor mij
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer