Open, eerlijk, effectief
Zie boven
Onze dochter is pas drie keer in uw praktijk geweest maar deze drie keren waren wij erg tevreden over de vriendelijkheid en de professionaliteit van het personeel.
Fijne praktijk
Ik heb alleen maar positieve ervaringen bij Mondzorg Middenmeer. Ben zeer tevreden!
vlot geholpen
In de ochtend gebeld en kon met de middag al terecht!
Jessica is een kundige en hele aardige mondhygiëniste.
Op tijd en rustig. Keurig gedaan.
Alles ging goed tijdens de afspraak. Er was een andere tandarts. Deed het ook goed, maar ik word liever door tandarts Gijs geholpen.
Het traject dat we volgen is lang, maar we hebben niet veel inzicht in hoever we zijn. De behandelingen op zich zijn goed.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de zorg bij deze kliniek
Kom al jaren tot volle tevredenheid bij mondzorg middenmeer
Al vanaf de eerste kennismaking voelen we ons op ons gemak; wij zijn van een generatie dat de tandarts "tandenbeul" werd genoemd en de angst was groot. Hier bij Mondzorg Middenmeer voelen we ons op ons gemak, er is een luisterend oor en je kunt er bij problemen snel terecht. Heel aardige mensen in een mooi schoon pand die je ook nog eens keurig te woord staan in hun mail en aan de telefoon.
Zorgvuldig, respectvol, vakkundig en snel
Prettig contact, deskundige hulp en prachtige praktijk
Werd behandeld als een persoon niet als een nummer
Zie eerdere opmerking.
Zie boven
Altijd goed en netjes behandeld
Naar de tandarts gaan is toch altijd een beetje een spannend klusje. Toch word je altijd op je gemak gesteld door de rustige sfeer en aardige medewerkers. Onze kinderen worden altijd met een kort praatje ontvangen en gaan nog steeds zonder morren in de stoel. Toen ik pijn had en achteraf een wortelkanaalbehandeling moest werd is super geholpen en serieus genomen.
had vorige keer n andere dame vond ik persoonlijk wat beter maar is maar n mening he
Bennet meer bang voor de tandarts.
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer