Ben nogal bang ...
vroeger was ik bang voor de tandarts, maar die angst is weg. een bezoek is een noodzakelijk kwaad maar goed....de angst is weg
Ik had een hele slechte ervaring met tandartsen waardoor ik jaren deze mensen heb vermeden. Daardoor veel klachten. Ontzettende angst. Wat ben ik hier goed behandeld. Ik werd met zorg behandeld als patiënt en niet als een nummer. Ze hadden veel geduld en ik werd echt op mijn gemak gesteld. Wat een verschil!!!
Ze zetten erg in op voorkomen van problemen en dat is duidelijk te merken. Verder gewoon goed.
Professionele onderneming. Veel aandacht voor de klanten.
Heel fijn
Fijne praktijk
prettig geholpen
Open, eerlijk, effectief
Zie boven
Onze dochter is pas drie keer in uw praktijk geweest maar deze drie keren waren wij erg tevreden over de vriendelijkheid en de professionaliteit van het personeel.
Fijne praktijk
Ik heb alleen maar positieve ervaringen bij Mondzorg Middenmeer. Ben zeer tevreden!
vlot geholpen
In de ochtend gebeld en kon met de middag al terecht!
Jessica is een kundige en hele aardige mondhygiëniste.
Op tijd en rustig. Keurig gedaan.
Alles ging goed tijdens de afspraak. Er was een andere tandarts. Deed het ook goed, maar ik word liever door tandarts Gijs geholpen.
Het traject dat we volgen is lang, maar we hebben niet veel inzicht in hoever we zijn. De behandelingen op zich zijn goed.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de zorg bij deze kliniek
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer