V.d. week controle gebit. Een gaatje ontdekt . Kon gelijk worden gerepareerd. Alleen moest ik 10 min. Wachten. Kreeg voor het wachten nog een bakkie koffie.
Er wordt tijd voor je genomen. Als je een bepaalde behandeling wilt en ook wilt weten wat dan de kosten zijn en de mogelijkheden ,wordt dat goed besproken en uitgelegd.
Vriendelijk personeel, ze werken op tijd. De assistente vertelt wat ze doet. Ik vind wel dat er makkelijk foto's gemaakt worden zonder uit te leggen waarom en ik vraag me af of het nodig is en wat ze er mee doen. Hier is geen overleg over. Dit mis isk
Prima praktijk, altijd vriendelijk personeel. Klein puntje de stoelen in de wachtkamer zitten niet echt lekker, maar gelukkig ben ik altijd snel aan de beurt.
afspraken worden als extra ruim van tevoren via de mail herinnerd vriendelijk ongedwongen ontvangst behandelingen worden zeer goed uitgevoerd mogelijke klachten worden serieus gehoord en evt behandeld eerdere ervaring met extractie waren ook goed kortom een uitstekende tandartsen praktijk mijn beoordeling is gebaseerd op een aantal jaren ervaring met deze praktijk
Ik ben nooit blij om naar de tandarts te gaan maar als je hier heen gaat zit je nooit met de zenuwen en is iedereen aardig en behulpzaam. Top mondzorg.
zeer aardig en rustgevend.
Zorgzaam goede uitleg
Goed, zal deze aanbevelen bij anderen.
Je bent een nr… geen persoon meer. Lopendebandwerk!
Het is voor mij een vertrouwd en prettig consult waarbij rustig en zorgvuldig de controles worden uitgevoerd.
Er word netjes en rustig gewerkt. De bejegening is altijd menselijk en duidelijk.
Moest onverwachts voor een spoedbehandeling geholpen worden, er kon gelukkig al direct tijd voor me gereserveerd worden. Tijdens de behandeling werd alle tijd genomen en werd ik aangenaam en rustig geholpen met mijn klacht. Duidelijke uitleg en een warme ontvangst. Fijne praktijk, goed team en bijzonder fraai gebouw.
Was meteen aan de beurt, goed behandeld voor de pijnklacht en gesproken over het vervolg, rest via mijn eigen tandarts.
Goede uitleg, professioneel team
Deze praktijk is prima te bereiken, per telefoon en mail. Is gesitueerd een een mooie moderne praktijk. Ziet er ook kind vriendelijk uit. Tandartsen denken met de patiënt mee. Geen blabla taal, maar gewoon begrijpelijke uitleg over de behandelingen. Ik ben erg tevreden met deze praktijk.
het was een gewone controle en er was niets bijzonders
Alles is meeste tijd goed geregeld. Wel jammer dat afspraken lastig in te plannen zijn. Dit is natuurlijk een effect van de kwaliteit die geleverd wordt
Ik vind het een goede praktijk en zou hem aanbevelen
Ik voel mij nooit prettig bij de tandarts, maar het moet. Iemand op zijn gemak stellen is belangrijk voor mij.
Duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel. Goede service.
Word snel geholpen. Niet lang wachten
Zeer tevreden over de kundigheid van zowel tandarts als assistent die dan naast mij zit terwijl ik zo bang ben. breekt wat af of ik word niet lekker erdoor. Had ik deze praktijk maar jaren eerder ontdekt! Men denkt mee als ik twijfel en ze melden tijdig als er iets is of bijv uitloop is.
Vriendelijke balie medewerkers. Tandartspraktijk heeft ervaren met goede oplossingen tandartsen. Ze denken aan mensen en niet aan inkomen. Gezamenlijk kunnen voor alle tandongelukje oplossing vinden. Ze hebben compleet tandartsen, mondhygiënisten. Ze maken ok kronen en implantaten en alles wat nodig is.
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer