Iedereen was erg vriendelijk en heeft me goed geholpen.
Zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen
Vriendelijke professionele hulp.
Snel en vakkundig geholpen. Vriendelijke mensen.
Ik ben goed en op de aangegeven tijd geholpen. Tevreden met resultaat.
Van kinds af aan ben ik bang voor de tandarts. Gijs heeft ervoor gezorgd dat ik wat meer ontspannen naar de tandarts ga. Ik wil ook alleen maar door Gijs geholpen worden. De assistenten zijn over het algemeen ook prima. Leggen goed uit wat er gebeurd.
goed behandeld
Was goed.
Miste de beschermingsmiddelen bij de patiënt, tegen spetterende water.
Wordt goed behandeld
Aardige personen, maar degene die mij behandelde kan ik me niet meer herinneren, zodat ik bij die vraag maar gegokt heb.
Voor mij de goede mensen.
jamie vind het in een woord goed
Bij de visuele controle leek alles goed te zijn, maar op de foto’s kwamen drie redelijk grote gaten naar voren en volgens de tandarts waren deze plekken op de vorige foto’s ook al waar te nemen.
Plezierig en ontspannen, ik ga door jullie met minder angst naar de tandarts
Ik heb een goede ervaring met mondzorg Middenmeer, maar artsen kunnen wel wat duidelijker zijn in wat er gaat gebeuren.
Deskundig Team.
Vriendelijke medewerkers en duidelijk in de communicatie.
Onzen ervaring is: - De tijden om op consult te komen houden geen rekening met schooltijden. Verschoven werktijden zou welkom zijn. - De orthodontist is maar twee dagen per week aanwezig. Sterk de indruk dat de rest van de medewerkers alleen maar elastiekjes en blokjes mag wisselen. - Bij los blokje van de beugel vaak pas over twee weken gelegenheid om dit te herstellen. - Tijdens behandeling geen mededelingen over de voortgang van de behandeling, waardoor ik met vragen thuis kom. - Afgegeven behandeltijd en de daarbij behorende kosten komen niet overeen met de werkelijkheid.
Ja
netjes wordt er uitgelegd hoe de behandeling gaat verlopen, vragen worden netjes beantwoord en er wordt ruim de tijd genomen voor de patiënten..ook als er wat angst is. Bij het trekken van de beide verstandskiezen in 1 keer bij mijn dochter was er een heel rustige en vertrouwde sfeer tijdens de behandeling.
Goede ontvangst van behandelend arts. Kan duidelijk aangeven wat de klachten zijn en kan met arts gesproken worden over oorzaak, behandeling en onderhoud gebit. Wens graag door deze arts behandeld te worden, goede verstandhouding en begrip voor elkaar.
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer