Fijne verzorging
Word altijd vriendelijk te woord gestaan. Goede uitleg bij evt behandeling.
Er werd rekening met mijn beperkingen gehouden, grote betrokkenheid
Prima tandartspraktijk
Vriendelijk en geven goede service, nemen de tijd voor je
zeer goed
Alles prima verlopen
Lieve, zorgzame assistentes en een zeer deskundige tandarts.
Gb
Mooie schone behandelkamers en en vriendelijke behandelaars
Tandsteen vervijderen
Er word tijd voor je genomen en naar je wensen geluisterd
Ik ervaar een bezoek aan jullie altijd als ontspannen. En dat terwijl ik als kind enorme negatieve ervaringen heb opgedaan. Alleen de wachtkamer met het belletje maakte mij angstig.
Secuur en serieuze behandelin. Ik krijg alleen maar 1x per jaar controle tegenwoordig, niet wenselijk omdat ik ook 2 x per jaar naar de mondhygienste wil. Onderaan word gevraagd welke tandarts ik voor de behaneling heb gehad, dit weet ik niet meer en maar de bovenste tandarts aangekruist,
goed geholpen en op tijd als ik eerder kan is dat mogelijk ga zo door
Keurig
Zeer positief
Door Jessica weer zonder angst en pijnloos maar de mondhygiëniste
Afspraak van 16uur stond daar om 16.10 gepland. Vreemd. Vervolgens pas om 16.20 aan de beurt. Niet direct met de tandarts maar de assistent (mondhygiënist)
Altijd correcte behandeling en uitleg
Ik word hier nu al een aantal jaren zeer fijn geholpen en gecontroleerd. Ik ben zeer tevreden over de tandartsen en de assistentes
Meestal eigenlijk altijd word ik tandarts Gijs gezien, nu een andere ook prima
Ik word altijd netjes behandeld en ben zeer tevreden.
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer