Goede vriendelijke behandeling. Man keuze maken bij welke assistent ik graag wil.
Doordat ik last heb van paniek aanvallen en dit heb aangegeven hebben de assistentes mij meer dan op me gemak gesteld ik heb dit als zeer positief ervaren zowel voor tijdens als na de behandeling .
Zeer prettig en vakkundig
Als de assistente je gebit reinigt mogen ze wel wat voorzichtiger doen , je heb geen pijn aan je gebit maar als je er vandaan komt wel, ze zijn wel allemaal erg aardig de meiden die er werken
Het was het eerste bezoekje vriendelijk en correct.
vakkundige mensen ze stellen je gerust geen stress
door assistentes prettig en goed geholpen tanden te reinigen en goed voorgelicht . gijs heeft de controle uitgevoerd
De assiste was erg hardhandig en zeker geen aardige opmerkingen tegen maudy
Altijd vriendelijk en empatisch Ik voel me er altijd goed gehoord en op mijn gemak
Vriendelijk
Goed en respect vol behandeling
Snel en afgeraffeld geholpen door assistente
Word altijd goed en correct behandeld. De assistente is erg zorgvuldig en legt goed uit wat de aandachtspunten zijn die wat extra aandacht nodig hebben.
Prima behandeling
Aardige kundige tandarts en assistente. Goede uitleg. Behandeling zonder pijn.
Meer dan 20 jaar bij een tandarts in Schagen geweest ik vond het daar wat persoonlijker dan hier in Middenmeer. Misschien moet nog wat wat wennen !
Mooie praktijk vriendelijk personeel Fijne ervaring
Dag nadat ik ‘s avonds kies afbrak al geholpen, prima!
Zoals altijd worden we op een vriendelijke manier geholpen.
Goed en netjes behandeld
Goede persoonlijke benadering en behandeling.
Een fijne praktijk met oog voor de patiënt. Vriendelijk voor kinderen.
Door een uitvaller kon ik bijna een week eerder terecht voor het vervangen van mijn vulling. Niet het fijnste om te ondergaan, maar dan was ik er maar vanaf. Een nieuwe tandarts (Joey?) ging mijn vulling vervangen. Hij werkte vlot en vertelde precies wat hij allemaal ging doen. Het was een positieve ervaring van iets wat ik niet echt fijn vind om te laten doen.
We werden op tijd geholpen, niet hoeven wachten. De uitleg over de beugel was zeer duidelijk.
Uitleg over wat voor soort beugel onze dochter moet dragen en het spalkje na afloop en nacht beugel. Uitleg over waarom die beugel. Uitleg over het kostenplaatje.
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer