bij de controle was er sprake van een kies waar de vulling uit was geraakt. bij controle werd geadviseerd om de kies te trekken omdat deze vulling wer slecht zou blijven zitten. dat is dus gebeurd.
Voor de tweede keer mijn kies afgebroken en beide keren zeer snel en professioneel geholpen. Ga zo door!
Proffesioneel en zorgzaam
directe actie bij calamiteiten, vriendelijke medewerkers, goede informatie
Voor mijn angst goede uitleg
Elk bezoek aan de tandarts is weer een verassing wie je krijgt als tandarts en als assistent. Op zich niet erg maar ze hebben allen een andere kijk op de behandelingen. De een zegt dat de verstandkiezen eruit moeten, de ander alleen als je er last van hebt, en de volgende vind het totaal niet nodig. Nou, dan weet je het wel?? Ook met het schoonmaken van het gebit. De een zegt het ziet er goed uit mvr het is niet nodig de volgende keer dat u komt. En dan kom je een half jaar later. Ja mvr dat moet wel altijd hoor... Dat vind ik wel heel vervelend.
Op maandag gebeld voor afspraak en meteen in de middag voor controle en de dag daarna voor de behandeling. Uitstekend geholpen.
Fijne Tandarts Vriendelijk en legt alles goed uit
Goede en duidelijke uitleg, prima ervaring,
Fijne praktijk met zeer kundige mensen, er wordt rekening met je gehouden en naar je geluisterd, mijn complimenten
Goede behandeling met goede uitleg wat er gaat gebeuren
snelle behandeling, keurig bejegend
Werd goed geholpen
De persoonlijke benadering valt op bij bezoek aan de praktijk
Ik kom al jaren bij deze praktijk en mijn partner sinds kort ook. Wordt altijd goed geadviseerd en geholpen
Rustig en zeer vriendelijk. De behandeling werd goed uitgelegd en uitgevoerd. Ging tevreden de deurbuit.
Vriendelijke ontvangst door assistente (om welke specifiek gevraagd werd) maar weinig communicatie tussen tandarts en patiënt. De tandarts converseert regelmatig met de assistentie, in het Latijn, over de patiënt heen. Tandarts toont wel gedegen vakmanschap.
Word altijd goed en snel geholpen
Op Mondzorg Middenmeer gewezen door een vriend die een hele goede ervaring met jullie had/heeft. Ik deel deze mening volledig!
Mijn kroon had ik door nogal onhandig flossen losgetrokken. Dat kon eigenlijk nog diezelfde dag gerepareerd worden nadat ik een foto van de kroon had toegestuurd, zodat bekeken kon worden of die beschadigd was. Dat was heel fijn en super snel.
zoals altijd
Behandeling altijd op afgesproken tijd. Vriendelijk, deskundig en zorgvuldig. Duidelijke uitleg.
Uiterst netjes onderzocht , helaas de naam vergeten en snel doorverwezen naar de kaakchirurg in Alkmaar. 20-01-2025 dus daarvan nog geen resultaat.
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer