Zeer goed, professionele aanpak.
Iedereen is betrokken en stellen je op je gemak. Duidelijke uitleg wat ze gaan doen tijdens de behandeling. Dit is erg fijn als je bang of zenuwachtig bent.
Ik ben zoals zo vele niet gecharmeerd van een bezoek bij de tandarts. Met name door eerdere ervaringen. Echter over deze tandarts niets dan lof. Afspraak duidelijk. Nette behulpzame medewerkers. Eigenlijk niets negatiefs. Ga zo door.
Nog maar 1 keer geweest. Ik kan nog niet veel zeggen. Eerste indruk is prima.
Tijdens de controle afspraak werd opgemerkt dat er een stukje van een vulling was afgebroken. Omdat er een stoel vrij was hoefde ik niet apart weer terug te komen, maar kon direct na de algemene controle geholpen worden. De vulling is meteen gerepareerd. Dat was erg fijn!
Professioneel geholpen door Jessica! Mijn dank is weer groot
Goed overleg vooraf, ruime wachtkamer, vriendelijke en deskundige mensen.
prettig en deskundig geholpen. Ook de flexibiliteit super, de spoedbehandeling die voortkwam uit de controle kon na enig gepuzzel direct uitgevoerd worden, dit scheelde mij een nieuwe afspraak.
Ik was zenuwachtig maar de tandarts en de assistente zeide precies wat ze gingen doen en daar werd ik rustig van
Mijn mondklacht werd snel en serieus opgepakt.
zie hier boven
Ik werdt op een prettige manier behandeld .En uit leg gegeven .Was belangstellend naar mijn ziekte .Vond ik heel fijn .
prima altijd vriendelijk geholpen
Gijs deze keer niet getroffen….had heerlijk vakantie met Iris en zijn mannen
Ik weet dat mn gebit niet meer is wat het was maar om zo even te horen dat je een gebit moet hebben gaat me te ver, ben er ziek van zelfs, heb tijd nodig om daar over te beslissen. Bovengebit kost me toch even een kleine 1000 euro ondanks een extra tandartsverzekering van dertig euro per maand en met een klein inkomen is dat een heleboel geld. Dit is niet meer de praktijk waar ik ruim 10 jaar geleden voor heb gekozen, het is veel te groot geworden en lijkt wel een fabriek, je ligt in een kamertje allemaal op een rij tot de tandarts tijd voor je hebt, zal de toekomst wel zijn maar toch !!!! Het spijt me als het negatief overkomt maar zeg wat ik er van vind !!
Het was een goed gesprek
Staan voor voor hoge kwaliteit en zorgvuldige behandeling P.s. dit onderzoek geld voor joop en Euphe(Mia ) Ranzijn Petten
verzorging zeer goed
Ze nemen altijd de tijd voor me!!
Prima voorlichting
Professionele ervaren tandarts
Erg fijn, snel en professioneel. Evengoed erg aangenaam en comfortabel
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer