Geweldig met spoed geholpen door Gijs en zijn team
Prima tandartsbezoek. Duidelijk, snel en grondig.
Mijn ervaring in de praktijk was perfect door tandarts, de assistente die de foto maakte, stelde zich keurig voor. Spijtig om bij thuiskomst een e-mail met een factuur vd foto te krijgen, dit hadden ze in de praktijk wel even mogen vermelden. Het is begrijpelijk dat er betaald dient te worden, maar 75 euro voor een foto.
Zag erg tegen de behandeling op (implantaten) maar werd er op een heel rustige manier op voorbereid. En tijdens de behandeling werd elke handeling perfect uitgelegd. Is uiteindelijk enorm meegevallen. De laatste vraag is wie mij behandeld heeft. Ik vermoed Jan Bond. Hij zal zich bij het eerste consult vast wel voorgesteld hebben maar weten doe ik dat niet meer.
Als je in de praktijk komt is er een vriendelijk ontvangst en tijdens de behandeling en / of controle ben je echt op je gemak doordat er goede informatie word gegeven
Tijdens behandeling wordt er stap voor stap verteld wat er gebeurt door de assistent. Behandelende tandarts was zorgvuldig en werkte snel.
Angst voor de tandarts en toch blijven gaan omdat Gijs er rekening mee houdt in alle opzichten en de mondhygiënist hetzelfde. Ik ben verhuisd naar Friesland maar ga nog steeds naar de praktijk.
Zeer snelle afspraak en wortelkanaalbehandeling. Ik ben zeer tevreden over de service en de behandeling. Mijn dank is groot.
Geen verdere op-/aanmerkingen
Duidelijke uitleg korte lijnen top
Goed geholpen denken ook met jou mee
Wond had moeten worden gehecht te snel naar huis gestuurd. In de avond naar t Velt, Tandzorg t veld, om de bloeding te stelpen door te hechten 5x
Alles word goed uitgelegd en gerustgesteld.
Een prettig kontakt. Alles wordt uitgelegd als er om vraagt wordt in samenspraak worden behandeling uitgevoerd en er is ruimte voor vragen en een weerwoord
Tevrede ga zo door.
Wederom op tijd en correct geholpen
Vervelend dat de aanmeldpaal niet werkt(begreep dat dat al een tijdje zo is) Controle van implantaten, moet gebeuren tenslotte
Ik ben een vriendelijke praktijk gewend (kwam al 25 jaar bij dezelfde tandartsenpraktijk, ook met meerdere tandartsen en mondzorg). Binnen is het netjes. De dame ad balie leek erg druk, maar stond mij vriendelijk te woord. Ik vond het vreemd dat ik niet direct door de mondhygieniste geholpen kon worden, maar dat daar een afspraak voor gemaakt moest worden en ik pas in december daarvoor terecht kon. Dat duurt erg lang. De tandarts en de mondhygieniste waren zakelijk en correct, maar afstandelijk. Over de daadwerkelijke mondzorg kan ik nog geen review geven, aangezien ik die nog niet gehad heb. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nogal sfeergevoelig ben, doordat ik PTSS heb. Dus mijn ervaring hoeft niet die te zijn van een andere patient. Maar bij mijn vorige praktijk vond ik de mensen toeschietelijker.
Goede ervaring en zorgzame behandeling.
Mijn informatie verwerking is een stuk langzamer dan een gemiddeld persoon. Wanneer de assistent mij bijvoorbeeld een vraag gesteld heeft, kan het wat langer duren voor ik antwoord gegeven heb. Tijdens het antwoord geven merk ik eigenlijk altijd dat er al snel overheen word gepraat en voor ik het weet is de volgende vraag al gesteld, terwijl ik nog met m'n gedachte bij de vorige vraag ben. Daar is niet veel mis mee, want daardoor gaat het wel een stuk vlotter natuurlijk. Ik voel me daardoor alleen iets minder gehoord en een stuk meer opgejaagd.
snel geholpen en zeer moderne aparaaten
Vriendelijke en kundige tandarts en assistenten in de praktijk. Ook voor de kinderen.
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer