Ik had mij opgegeven als patiënt en stond op de wachtlijst. Mijn bezoek betrof een intake en wat ik de stand van zaken van mijn gebit is. ik kon na afloop direct een afspraak inplannen voor de mondhygiënist, wat heel plezierig is.
Deskundige tandarts en mondhygieniste
Wordt optijd geholpen. Assistenten leveren ook prima werk.
Altijd vriendelijk ontvangst Praatje Zeggen wat je gaat doen! Altijd goed,zeker voor een bange poeperd als ik
prettig en professioneel geholpen
Goed team
Positief
Goede verzorging voor cliënten!
Ik heb altijd een prettige ervaring bij deze praktijk. Ze zijn kundig en duidelijk. Fijne praktijk.
Door mijn angst stoornis is het voor mij een hele opgave om naar de tandarts te gaan . Dit aangegeven en ze proberen altijd met een oplossing te komen waardoor het voor mij iets makkelijke word
Fijn dat je voorkeur voor mondhygiëniste mag aangeven.
Wordt goed geholpen door vriendelijke medewerkers.
Was voor de eerste keer en voelde mij meteen op mijn gemak
Zo wil je dat je tandheelkundige zorg is. Moderne praktijk, goed te bereiken via de telefoon. Geen eindeloze keuze menu, maar gewoon een mens aan de andere kant van de lijn. Tandartsen zijn vriendelijk en meedenkend. Ik heb hier prima ervaringen mee.
Luisterend oor, deskundig en vriendelijk personeel
Je wordt netjes en met respect behandeld. Er is ook tijd voor een geruststellend praatje.
Duidelijke uitleg.
Snel aan de buurt. Goed antwoord gegeven op vragen en behandeling.
De afspraak gaat op tijd, vriendelijke mensen. Je hebt het gevoel in goede handen te zijn
Erg fijn team van tandartsen en assistenten!
Altijd vriendelijk en belangstellend.
Iedereen is altijd vriendelijk, maken altijd tijd als het nodig is
Ze zijn lief en ze maken je op gemak.Als er wat is dan helpen ze je. Ik woon in Heiloo. Ik ga expres 2 x in het jaar naar jullie toe wil niemand anders.
50 jaar angst verdween als sneeuw voor de zon, implantaten laten zetten en wil nooit meer anders, supertandarts!
Lange wachtlijst maar uiteindelijk ben je aan de beurt. Eenmaal in het systeem word je wel snel geholpen. Zeer professioneel.
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer