Er wordt benoemd wat men aan het doen is, wat voor een angstige patient zoals ik zeer geruststellend is
Al jaren heel tevreden over de gebitscontroles en eventuele behandeling. Patiënten staan centraal en je kunt je voorkeur geven welke tandarts de behandeling uitvoert. Fijne ambiance in de praktijk die rust uitstraalt.
goed geholpen door Joey de Boer ,heel aardig met een duidelijke uitleg.
Prima op tijd geholpen. Aardige assistente. Zij legde goed uit wat ze ging doen met betrekking tot het verwijderen van tandsteen. Fijne tandarts. Kortom heel fijne tandartsenpraktijk .
Pijnloze behandeling erg goed Geen na pijn
Gijs is de beste tandarts voor mijn dochter. Gaat goed om met angst .
Hulp als het nodig is.
Vindt het een zeer goede tandarts praktijk.Met begrip voor de patiënten.
Netjes geholpen, professioneel
Werd perfect geholpen door de mondhygieniste en tandarts Gijs
Ik ben altijd heel erg bang voor de tandarts. Jan doet altijd heel rustig aan en stelt mij op mn gemak. Hierdoor kom ik dus altijd weer terug!
Goed, degelijk en snel.
Resultaat is perfect
Goede telefonische bereikbaarheid. Vriendelijke receptie. Ik vind dat tijdens de behandeling te overdreven en vaak de patient naam herhaaldelijk en onnatuurlijk herhaald word op een marketing achtige manier. Dit is nep. Niet doen, dit gaat mensen irriteren. Mijn dochter had wat angst voor vullen gaatje, hier was wel begrip voor.
Afspraak kon ivm mijn zh opnamen snel verplaatst naar eerder worden. Extra service bij vervangen nachtbeugel, top!
Prettige hulp en zeer welkome uitleg over de behandeling.
zie vorig antwoord
Gewoon een praktijk waar je je goed bij voelt
Tandarts legt goed uit hoe mijn gebit ervoor staat en geeft goed advies.Top!
Prettige en goede behandeling
Fijne behandelaars, er wordt goed de tijd genomen en de afspraken zijn altijd keurig op tijd.
Prima geholpen, geen uitloop
Afspraak is afspraak. Je wordt keurig per mail een paar dagen vtv herinnerd aan je afspraak.
Vriendelijk
Hoornseweg 31 A