Gewoon een duidelijke uitleg en advisering
Ben netjes en snel geholpen met een prima resultaat!
Er heerst een prettige sfeer. Ik ben erg tevreden over hoe ik word geholpen. De afspraken lopen ook niet te veel uit. Dus geen lange wachttijd in de wachtkamer gelukkig.
Ik heb een zeer goede behandeling ondergaan en afspraken voor de follow up. Ik kreeg ook op papier mee waar ik op moest letten en over de medicatie.
Altijd netjes en vriendelijk geholpen. En ook nogeens op de afgesproken tijdstip
alles erg goed verlopen en geen rare dingen
kundig vriendelijk personeel goede planning en een garantie geval wordt goed geregeld
heel goed
Ik ga niet zeggen dat het een plezier wordt om naar de tandarts te gaan maar ze maken het wel allemaal gemakkelijker. Dat komt door de gastvrije en keurige ontvangst bij de receptie, gevolgd door de tandarts assistentie die het eerste gedeelte van het consult voor haar rekening neemt. Dat wordt afgesloten door een controle of behandeling van een professionele tandarts. Hierin vind ik ook geen onderscheid in de verschillende assistenten of tandartsen. Met mijn zorg over positie duizeligheid wordt rekening mee gehouden
Ondanks dat de boor niet werkte, hebben ze het toch vakkundig uitgevoerd. Mijn complimenten. Ben blij met mijn beslissing om de implantaten in te plaatsen. Hopende er veel plezier van te krijgen na Denticien Haarlem / Daan en Terrence. Met vriendelijke groet, Frank
Heb niets toe te voegen
Goed voor gelicht en vakkundig geholpen
Ik vindt het belangrijk om zelf over mijn gezondheid te beslissen Daar hoort ook bedlissingen nemen over mijn gebit bij Daar is in ieder gevsl ruimte voor alhoewel ik wel metk dat daar nog steeds vreemd tegen aan gekeken eordt
Ik ben fantastisch geholpen.
Goed geholpen.
Vriendelijk ontvangst, leuk en goed personeel. Een van de tandartsen, Gijs, komt wat gehaast over en dat is jammer. Omdat de omgeving juist rustgevend is. De kwaliteit is zo ie zo zeer goed
Prima ervaring gehad in een prettige omgeving
doet wat hij moet doen!
Ik ervaar al mijn afspraken bij de tandartspraktijk als prettig. De deskundigen handelen altijd proffesioneel en hebben een goede instelling.
Ben goed en vriendelijk geholpen
Een goede controle .
Assistente is duidelijk in de stappen die ze neemt en over wat ze gaat doen, gaat zorgvuldig en met zorg om met het gebit en geeft duidelijke adviezen.
Deskundige begeleiding
Assistente nam mij mee, maar in de stoel checkte zij niet mijn naam en of geboorte datum en waar ik voor kwam. Ben gewend in mijn ziekenhuis dat je als een soort sign in een laatste check doet voor de *operatie* begint.
Hoornseweg 31 A
1775 RB Middenmeer