Ruim voldoende

Ruim voldoende

Vakkundige reparatie, goede service en vriendelijke ontvangst

Ik ben vakkundig en geholpen en heb een duidelijke uitleg gekregen van wat er moest gebeuren.

Ik ben sinds 1989 klant bij opel & ik heb er altijd goede ervaring & service mee gehad

Kwaliteit niets op aan te merken, service kent verbeterpunten.

dingen die anders (minder)zijn dan onder de vorige eigenaar. 1) Voorheen werd ik gebeld als het tijd was voor een onderhoudsbeurt en/of APK. Graag weer invoeren. 2) Bij het maken van de afspraak online was niet duidelijk dat er een breng/ophaalservice beschikbaar was. 3) Ter plekke werd die service alsnog aangeboden, nog dank daarvoor.

Een goede sevice

Ik ben heel tevreden

geweldig

de mensen zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed het is een zeer fijne garage TOPPY ze moeten zo doorgaan

Prettig contact, snelle afwikkeling! APK-keuring

goede service

goede service leuke mensen de gemoedelijkheid staat hier nog hoog in vaandel jammer dat ze telefonisch lastig bereikbaar zijn en tegenwoordig alles via computer moet. minpuntje gekomen door overname nefkens te groot worden.

Persoonlijke benadering, technische zorgvuldigheid

Persoonlijke benadering, technische zorgvuldigheid

Goede nette ervaring

Perfecte service

Goede ervaring. doordat ik met mijn probleem direct geholpen werd

Ik werd met mijn probleem ( Lege accu ) direct geholpen.

De service is OK, maar mijn Opel Corsa is en blijft een probleemauto.

Mij Corsa J-596-DB is vanaf de aankoop een probleemauto. Hij heeft diverse problemen die niet kunnen worden opgelost omdat de boordcomputer ze niet registreert. De problemen zijn wel visueel door medewerkers van Vullings/Nefkens bevestigd, maar wanneer de computer ze niet registreert kunnen de monteurs ze kennelijk niet oplossen. De software is nu voor een derde keer opnieuw geladen. Ik moest hier wel een hele dag op wachten, terwijl ik eigenlijk alleen maar voor een kleine beurt kwam. Hopelijk wordt het probleem daardoor nu wel minder. De vorige updates hebben niets opgelost. Ik geloof best dat de medewerkers van Nefkens hun best doen, maar dit is mijn laatste Opel. Ik heb nog nooit een auto met zoveel problemen gehad.

Op zijn brabants Hartstikke goed

Zeer goed, snelle dienstverlening goede afspraken!!! Zeer goede service!!!

Gewoon een goede service.

!

Heel goed geholpen

Kwam zonder afspraak en kon snel geholpen worden. Moest uurtje wachten en kon daarna met een gerepareerde uitlaat weer weg. Vriendelijk en snel geholpen super!

Snel opgelost. Ondanks dat de stukken pas aan het einde van de dag ontstonden was het prettig dat het direct de volgende dag gemaakt kon worden.

Heel fijne ervaring 1e keer in deze garage.

Zeer goed uitgelegd wat er gedaan is aan de auto.

Klant vriendelijk behandeld Kom er graag

Nieuw merk bus , dus ook een andere garage Het leek mij de meest geschikte garage Aangezien ik in Hoogeloon woon leek mij dit de juiste keuze gr Leo

zeer goed. Betrouwbaar en alles perfect uitgevoerd.

Alles perfect uitgevoerd. Fijne garage . Betrouwbaar. Hartelijk dank. Tot een volgende keer. J.C. van der Werff

Prima service!

Snel en vriendelijk geholpen! Bijzonder aangenaam om in een ochtend mijn auto weer terug te hebben.

Goede service, maar bijvoorbeeld voor het telefonisch maken van een werkplaatsafspraak heeft wat voeten in de aarde omdat de telefoon doorgeschakeld staat met de algemene planning in Eindhoven terwijl je naar vestiging Oirschot belt.

In een woord heel goed.

Kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben. Mijn auto pas onderhoudsbeurt gehad tot volle tevredenheid. Is er iets niet helemaal goed meer b.v. ruitenwissers dan wordt eerst gevraagd of het goed is dat ze vervangen worden. Wordt echt met aandacht gewerkt.

Duur

Grote beurt van mijn Opel Astra was erg duur