Vriendelijk en behulpzaam

Service is prima

Top geregeld!

Fijn bedrijf, goed personeel en geweldige service! Zeer tevreden over het onderhoud van de auto. Ga zo door!!

Auto weer perfect in orde

Zoals ik al een aantal jaren gewend was is mijn auto na de onderhoudsbeurt weer perfect oke.

Bedoeld was een 9.

Prima maar ik mis nog een beetje de Vuings gemoedelijkheid . Maar het is best heel goed.

Niet des Nefkens(Vullings)

Claxon problemen niet naar behoren opgelost.

uiterst tevreden

Heel goed en klantvriendelijk.

Wekelijks bezoek en erger

Zonde van mijn tijd ….

Ik ben prima geholpen

Ik ben als klant geholpen zoals het moet, dus goed.

Goede communicatie en vlotte afhandeling

Bij de jaarlijkse beurt van de opel movano bleken er diverse punten niet meer in orde. Voordat de punten werden aangepakt werd er keurig gebeld met uitleg en kosten die dit met zich mee zou gaan brengen. Uiteindelijk bleek er één onderdeel verkeerd geleverd, waarna dit na enkeke dagen alsnog binnen 30 minuten in de werkplaats werd opgelost.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Prima, gewoon doorgaan op deze manier

Prima garage

Goede service, duidelijke uitleg en afspraak.

Prima vakwerk geleverd

Het was weer een positieve ervaring

Er is meestal wel op korte termijn plek voor een reparatie en het jaarlijks onderhoud wordt netjes uitgevoerd en de auto mooi schoon weer afgeleverd.

ik ben naar alle tevredenheid geholpen

ik ben vriendelijk en correct geholpen. ik heb geen negatieve opmerkingen

geweldig

alles is geweldig een geweldige garage ik ga hier nooit weg ,heel vriendelijk ze helpen je met alles gewoon TOPPY

Keurige service

Auto netjes onderhouden, goed op de hoogte gebracht mbt werkzaamheden en gewassen. We kunnen weer veilig de weg op.

Prima garage

Basis onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Goede ontvangst bij de onderhoudsbalie. Werkzaamheden vooraf afgesproken en dat nog eens terplekke door gesproken. De gereserveerde electrische fiets stond klaar. Later na de inspectie telefonisch de gevonden punten goed naar mij gecommuniceerd en de prijs toen vastgelegd. Daarna een telefoontje dat de auto klaar was en de auto vervolgens opgehaald. Toen de nota doorgenomen en betaald. Alles is naar wens verlopen.

Nefkens heeft het onderhoud op een professionele wijze uitgevoerd.

Goede service.

Netjes gewassen en uit gestofzuigd. En Onderhouds beurt volgens afspraak.

iets minder tevreden

In communicatie bij afspraak maken met telefoniste is niet goed genoteerd dat auto alleen ochtend in werkplaats kon blijven. Ze gaf alleen aan dat het 2 uur zou duren op mijn vraag of ik erop kon wachten. Hierdoor was mijn auto pas laat klaar, waardoor ik afspraken moest gaan verzetten om hem op te kunnen halen. Ook bij het 's middags bellen naar werkplaats kreeg ik een receptioniste, die mij 10 minuten in de wacht hield om navraag te doen bij werkplaats of en hoe laat mijn auto klaar zou zijn. Hierop heb ik verbinding verbroken en heb het zelf later nogmaals geprobeerd met resultaat dus dat auto pas om 16.00 uur gereed zou zijn, terwijl deze al vóór 08.30 uur gebracht was voor 2 uur werk. Zou klantvriendelijker zijn geweest als ze mij had teruggebeld en ook dat er beter gecommuniceerd wordt hoe lang je de auto daadwerkelijk kwijt bent.

Alles volgens afspraak afgehandeld. Klantvriendelijk en vriendelijk personeel. Goede oplossing is mij aangeboden na een onderdeel wat gecontroleerd had moeten worden en niet helemaal is gedaan volgens afspraak. Goed opgelost.

Goeie service en enorm vriendelijk

Blij dat het bekende team van vullings er nog is ondanks naams verandering! Altijd enorm vriendelijke duidelijke telefonisch uitleg als er extra dingen moeten gebeuren en welke kosten hieraan verbonden zijn! En ook bij ophalen van de auto na reparatie of een beurt fijn dat de auto even wordt door gesproken en de factuur wordt door genomen met wat uitleg! Geeft vertouwen!!

fijn kleinschalig bedrijf.

waar je als klant eerlijk behandeld word .

Uitstekend geholpen na defect auto en goede hulp van Ad en van onze vaste verkoper Guus

Ik kom al vele jaren in Oirschot al veel auto's gekocht en altijd de beurten laten doen ,steeds na volle tevredenheid