Top ontvangst en veel kennis in huis de mensen bij Nefkens in Eindhoven!
20 June 2025
Marco
Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.238 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,3
Review overzicht
De reviews geven een positief beeld van Nefkens Eindhoven. Klanten noemen vriendelijk personeel en professionele aanpak met duidelijke uitleg over kosten. Het gemak van online afspraken en snelle afhandeling komt vaak naar voren. Een enkel commentaar gaat over prijs/kwaliteit, maar de algehele beoordeling is positief.
Top ontvangst en veel kennis in huis de mensen bij Nefkens in Eindhoven!
20 June 2025
Marco
Keurig geholpen.
19 June 2025
José
VELDHOVEN
Goede afspraken en prima service
19 June 2025
Marcel
MIERLO
Word vriendelijk te woord gestaan. Zeer goede service. Je auto is daar in zeer goede handen. Onderhoud en reparatie worden vakkundig uitgevoerd.
18 June 2025
Ben
GELDROP
Uitstekende service en zeer behulpzaam met adviezen.
18 June 2025
H.A.G. de Leeuw
EINDHOVEN
Auto gebracht na de afspraak,auto gekeurd,ik werd gebeld met de mededeling dat de auto klaar was en ik hem op kon halen.prima toch
13 June 2025
Karel
GELDROP
Citroen C4 had 4 maanden/ 6000km geleden een beurt gehad met oliewissel. Nu kreeg ik de melding dat de olie bijgevuld moest worden. Om kwart voor 5 aan de balie en meteen geholpen door de medewerkers.
12 June 2025
Mark
EINDHOVEN
Erg goed geholpen ondanks de drukte. En precies wat ik gevraagd heb. Waarom geen 5? Uiteindelijk lijkt het euvel een vervuilingsprobleem te zijn geweest waarvoor de oplossing een brandstofadditief was. Geen enkele garage, ook Nefkens niet, heef mij daarop gewezen.
12 June 2025
Jan Willm
GRONINGEN
Bofte dat mijn buurman hem mee genomen heeft en v.v.
11 June 2025
Elly
EINDHOVEN
Alle lof voor monteurs en baliemedewerk(st)ers. Zeer correcte afhandeling.
10 June 2025
Andre
EINDHOVEN
duidelijke en correcte afhandeling van de servicebeurt. vantevoren aangegeven wat ze gingen doen (grote lijnen). kostenplaatje gedeeld. mogelijkheid tot 2 additionele zaken aan te schaffen/te laten uitvoeren. werd goed verkocht. Auto was na halve dag klaar. Kwalitatief voor zover ik kan beoordelen goed. Kosten voor een grote beurt zonder reparaties van meer dan 400 euro vind ik aan de hoge kant.
10 June 2025
Merith
MIERLO
Vriendelijke ontvangst , je wordt goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Goede sfeer op de werkvloer. Goed meegedacht aan de oplossing van het probleem met mijn fiat, die uiteindelijk daardoor ook meeviel met de factuur.
7 June 2025
Carla
GRAVE
Makkelijk om een afspraak te maken, duidelijke offerte gekregen. Zelfs tijdens de werkzaamheden nog gebeld door de monteur dat een reparatie niet per se nodig was. Factuur was achteraf ook correct, geen extra onkosten zonder dat ik ervanaf wist. Zou wel leuk zijn om volgende keer een stempel in het onderhoudsboekje te krijgen, en wat meer info over de status van de auto.
6 June 2025
Kars
WAALRE
Tevreden in de bejegening en de totale presentatie. Je wordt gewaardeerd als mens én als klant.
Beveelt niet aan
6 June 2025
Hans
ASTEN
Ik ben heel vriendelijk, prettig en correct geholpen door de medewerkers van Opel Nefkens Eindhoven.
Bram
HAARSTEEG
Zeer vriendelijk personeel, duidelijke en vriendelijke behandeling en uitleg bij inlevering en ophalen. Ook vriendelijke en duidelijke telefonische communicatie door monteur met uitleg zodra de auto klaar is.
Sjannie van Giersbergen
Best
Na een storing in het electronisch systeem was de oorzaak snel gevonden en opgelost met een mooie coulance regeling. Meer tevreden over de service dan over de verkoop.
Ron
UDENHOUT
Dat het geld kost weten we maar als je dan iig vriendelijk en snel geholpen wordt is dat erg prettig.
30 May 2025
Antoon
MOOK
Ik schrok van de prijs. Alleen maar olie verversen (incl filter) dus verder geen onderhoud voor de prijs van 275 euro!!
Beveelt niet aan
29 May 2025
Ad
GELDROP
Vriendelijk personeel, die iedereen netjes te woord staan. Service met een glimlach!
28 May 2025
Robin
MAASTRICHT
Snelle en vakbekwamen monteurs
28 May 2025
Chris
BEST
I had a problem that needed to be expedited and even though I did not have an appointment they assisted me nonetheless. I can only reiterate AMAZING. Kudos to front and back office for their assistance it has made an impact on me and I will surely share my experience with my network.
26 May 2025
Jack Jones
EINDHOVEN
Erg fijn dat ik kon wachten.
24 May 2025
H.L.
HELMOND
Super bij Nefkens, topservice!!!!
23 May 2025
Erik