goede service en duidelijk

auto is weer helemaal nagekeken. transparant met kosten en aardig personeel aan de balie.

lange wachttijd/ + niet gemaakt

Aangegeven dat mijn laadklep (elektriche auto) loszit, dat ze deze ook moeten maken. Daarbij in de achterbak 2 bakjes losliggen. Beide niet gemaakt. Daarbij zou de beurt max 1.5 uur duren. Maar ruim 2 uur geduurd. Telefonisch slecht bereikbaar.

Duidelijk verhaal vanaf de balie. Gezocht naar gunstige oplossingen.

Duidelijk verhaal vanaf de balie. Gezocht naar gunstige oplossingen. Al duurde het bij elkaar wel erg lang. Had een wachtafspraak en had gelukkig mijn werk meegenomen maar mijn lunch vergeten en dat brak me na 6 uur wel een beetje op. Verder niets dan lof.

teleurstellend

apk, 8 uur auto brengen en naar 4,5 wachten toch maar even gevraagd naar de status. Auto was kwijt, systeem problemen. Omdat ik gewoon een baan heb moest ik om 1400 weg. Dat lukte dan uiteindelijk. Het ergste was dat toen ik om 1230 vroeg naar de status en info kreeg er werd gezegd: kom om 1345 nog even langs. Dan kunnen we kijken of alles goed gaat. Wat is dat voor onzin. Jullie maken fouten, corrigeer die dan ook en hou dat zelf in de gaten. Daarnaast is de plek om te wachten niet geschikt als werkplek. Geen stopcontact bijvoorbeeld.

Naar alle tevredenheid geholpen

Naar alle tevredenheid geholpen

prima service

goede vervangende auto en goede service ondanks vele zieken

Vriendelijk en kundig personeel en goede service

Een hele verademing tegenover Driessen Citroen, dit heeft betrekking op de laatste 2 jaar.