Snel, netjes en goed uitgevoerde onderhoudsbeurt DS3

Zoals afgesproken is binnen twee uur een service beurt gegeven aan mijn DS3 waar ik op kon wachten. Mijn eigen werkzaamheden konden doorgang vinden door aan de grote tafel te werken en in te loggen op hun internet systeem. Prima kop koffie erbij. Binnen twee uur, zoals afgesproken, kreeg ik de sleutel retour.

problem not solved! I have to go to another Citroen garage.

but good advice given for an alternative solution.

Betere communicatie!

Outo lekte olie, moest ingepland worden. Logisch maar dan wil je wel op de hoogte gehouden worden. Ben zelf na 2 dagen naar garage gegaan. Staat in rapport dat er nog een onderdeel besteld moet worden, 3 a 4 werkdagen. Zou de volgende dag op vakantie gaan, dus een leenauto geregeld door balie medewerker. Top geregeld. Dat was om 16.00 uur, krijg s,avonds SMS bericht dat auto klaar is en opgehaald kan worden. De communicatie is dus erg slecht tussen werkplaats en balie. Had een hoop stress en geregel bespaard kunnen worden. Balie medewerkers waren heel behulpzaam en begripvol. Daar dus een dikke 8 voor. Met groeten, MCH van Tuyn.

Snel en professioneel

Super fijn dat de medewerker achter het desk ook al veel technische kennis had.

Aa

Auto was op tijd klaar en keurig afgeleverd.

Zie boven

Snelle acties ,advies en hulp

Een minpunt telefonische bereikbaarheid verliep niet best. Doorschakeling verkeerde locatie Oirschot of Valkenswaard terwijl ik gevraagd had voor Opel Eindhoven . De afhandeling verliep goed .

Top service

Fijne ontvangst en goede uitleg wat gedaan gaat worden met prijsopgave vooraf. Goede koffie voor het wachten!

Correcte ontvangst en behandeling, wordt goed geluisterd.

Altijd goede service. Enige nadeel deze keer was dat ik een afspraak had gemaakt waar ik wilde wachten tot de auto weer klaar was. Ik ga er vanuit dat als deze afspraak zo gepland kan worden het ook een beetje te doen is. Mijn zoontje van 4 wilde heel graag mee. Bij aankomst bleek het minimaal 2uur te duren, vervangend vervoer moest gehuurd worden (bij beschikbaarheid) of ik kon een fiets pakken. Dat ging natuurlijk niet met mijn zoontje. Bij Driessen Helmond stond altijd netjes een leenauto voor me klaar. Ik ben (omdat wachten niet te doen was) naar Monkey Town gelopen en na 3,5u! werd ik gebeld dat de auto klaar was. Dat was wel minder. Maar de auto is wel weer netjes afgeleverd!

Zeer op de klantgerichte en klantvriendelijke houding

Ik vertrouw op de deskundigheid van de technische staf, vanuit eerdere ervaringen met de werkplaats. De ontvangst en toelichting aan de balie, zowel bij het afleveren als bij het ophalen van mijn auto, was sterk op mij als klant gefocust. Zinvolle uitleg van de werkzaamheden, meedenken in het oplossen van problemen en goed advies te geven op basis waarvan ik de juiste keuzes kon maken.

Uitleg over werkzaamheden

Extra service na grote beurt, auto voelt weer als nieuw

matig / onvoldoende

Tevreden over de technische afwikkeling ( APK + olie verv. ) Ontevreden over administratieve afhandeling. Aangemeld via mijn Opel. Volgens uw info, ( ook grote banner naast receptie ) , kost een apk 24,95, echter bij deelname My opel, 19,95. dus 5 euro te veel betaald. Creditering niet mogelijk wel notitie in systeem voor korting volgende bezoek. Maar dat volgende bezoek is wat mij betreft niet meer zeker . Mogelijk overstap naar renault of kwikfit.

Gewoon goed

Vriendelijk geholpen door de balie

Niet gemaakt, terwijl dat wel gezegt werd.

Auto voor motor en parkeersensoren issues gebracht. Zou gemaakt zijn werkt verteld. Auto opgehaald en na 10min bleek al dat niets is opgelost. Daarna auto weer gebracht en wederom niet opgelost. Nu een afspraak voor 25 augustus gemaakt.

Werkzaamheden niet goed, rekening klopte niet

Heel vervelend. Vertrouwen is er nog niet

Auto gebracht voor onderhoud. Alles is netjes uitgevoerd, goede en vriendelijke service door service adviseur. Volgende onderhoudsbeurt kom ik weer.

gewoon goeie service zoals altijd

alles is gegaan als afgesproken,

Begripvol

Ik bracht mijn auto voor een Apk en een kleine controle. Ik heb het afgelopen jaar 7000 gereden.

Excellente service !

Mijn auto binnengebracht voor onderhoud. Trilling in voortrein is verholpen door het opnieuw uit-balanceren van de voorwielen. Auto rijdt nu weer als nieuw !

Tevreden vriendelijk geholpen en een schone auto.

Goede service, vriendelijk personeel,goed werk geleverd

Snelle service

auto achtergelaten voor een beurt, mooi schoongemaakt en hoefde niet lang te wachten tot ik aan de beurt was.

Gewoon goed.

Correct en behulpzaam