Heel tevreden

Na mijn heel prettige ervaringen de afgelopen jaren bij de vorige vesting, ook hier weer een gastvrije ontvangst.

Goed geholpen

Onze eerste kennismaking met Nefkens na aanschaf van onze eerste Citroën. Gied geholpen. Auto heeft wel langer dan gepland in garage gestaan ivm onderdelen. Wij hadden gevraagd om ook de sticker C4 achterop te plaatsen. Men heeft echter het woord Citroën toegevoegd zoal door ons gevraagd maar ook het Citroën logo vervangen welk er al op zat. Verder heel tevreden

Teleurstellend

Ik heb het hele verhaal afgelopen donderdag al doorgegeven waardoor ik niet tevreden ben.

Prima geholpen

Prima geholpen en goede contact met de klant

zeer goede afspraak-procedure en prettige service

Een jaar geleden deze 2e hands C4Picasso gekocht bij Driessen na met moeite onze oude C4Picasso uit 2007 te hebben ingeruild (we waren aan die auto verknocht, mede ook vanwege het schitterende originele typisch Citroen-ontwerp!). Toch onlangs wat problemen ervaren m.b.t. olie verbruik (bij de vorige C4 nooit gehad), maar het schijnt bij dit type te horen werd ons verzekerd door de receptie/monteur. Verder heerlijke auto met na zo veel jaren na de vorige C4 toch weer veel nieuwe technische snufjes! We blijven CitroFiel!

vriendelijke medewerkers

goede service.

prima alleen jammer geen ophaalservice

Gewoon alles goed geregeld.

Prima behandeld, en een leuke vervangingsauto maakte het helemaal compleet

Alles prima

Perfect geholpen schrok wel van de prijs

goed geholpen

Goed en snel geholpen

Goede afspraak, nauwkeurige controle

Vriendelijke ontvangst bij de balei ( meneer Ramon!), heldere informatie, goede en nauwkeurige controle, auto schoon ( dank u!!) terug.

Top service

Vlot, zonder vertraging alle problemen verholpen

Perfecte afhandeling van de beurt

Vriendelijk te gestaan, prima fiets meegekregen, gereedheid gemeld, auto schoongemaakt. Top!

Alles keurig geregeld

Beter kan het niet.

Auto niet afgeleverd zonder problemen

Auto zou in orde moeten zijn maar nog steeds meldingen.

Attent; assertief, behulpzaam en effectief

zoals hierboven al samangevat

Goed en vakkundig en een probleempje snel opgelost.

Mijn ervaring is zeer goed bij deze dealer. De afspraken netjes via de website , zeer vriendelijk personeel in een moderne showroom. De laatste beurt ging er iets mis met balanceren voorwielen maar gelukkig is dit snel opgelost.

Proffesioneel en sfeervol bedrijf

Deze week mijn eerste ervaringen op gedaan bij Nefkens , sinds de overname van Driessen Opel. Auto gebracht voor onderhoudsbeurt, alles was in de puntjes verzorgd .

Tevreden

Zie boven.

Goed en duidelijk

Nette correcte afspraak

Nette correcte afspraak, gedaan war er gedaan moest worden. Een goede leen fiets ter beschikking. Netjes en snelle service.

Goede service . Top !

Aan alle punten die ik heb opgegeven is aan gewerkt. Bij het ophalen een duidelijke terugkoppeling wat er allemaal gedaan is. Vriendelijke servicedesk. Toppie.

Alles netjes uitgevoerd

Zoals altijd netjes en in overleg de onderhoud van mijn auto uitgevoerd. Tijdens het ophalen van mijn auto moest ik helaas iets langer wachten!

Vanaf het 1e tot laatste moment alles keurig geregeld

Het duurde even voor ik de juiste persoon aan de lijn had om een afspraak te maken maar vanaf dat moment alles keurig geregeld. Ben goed op de hoogte gehouden tijdens onderhoud van mijn voertuig. Alles prima uitgevoerd.

Diep triest!

€183,-- betaald voor diagnose en "reparatie". Nog geen 200 meter gereden en dezelfde storingsmelding verscheen op dashboard!!!. Rechtsomkeert, maar monteur al naar huis. De volgende dag staat de auto tot 11.30 uur onaangeroerd op dezelfde parkeerplaats. Auto naar een andere niet-merkdealergarage gebracht, die goede diagnose van storing maakte, goed met mij communiceerde, duidelijke specifieke werkzaamheden op de rekening gaf en ook juiste reparatie verricht heeft. Daarna terug naar Nefkens om feedback te geven, receptionist wilde monteur erbij halen, die weigerde te komen en naar klant te luisteren, maar wel nog redelijk onbeschofte boodschap aan receptionist voor de klant meegaf. Conclusie: "Never nooit meer terug naar Nefkens Citroen Eindhoven!!!"