Auto ziet bij aflevering goed uit, communicatie voor, tijdens en na de beurt hopeloos
De eerste afspraak, tel. gemaakt liep via een andere vestiging en werd niet doorgegeven. Gevolg: ik stond tegen 5u een half uur te wachten tot ik te horen kreeg dat mijn afspraak niet bekend was en kon onverrichter zake de 30 km terug rijden na wel een nieuwe afpraak te hebben gemaakt, en twee uur onderweg voor niets, m.i ten gevolge van slechte communicatie(-protocollen)binnen uw bedrijf.
Bij de volgende afspraak vervangend vervoer gekregen uit coulance.
Bijde overname van Driessen is echter door u gesteld dat bij een volgende beurt vervangend vervoer gratis zou zijn, dit is dus geen coulance, ik had er al recht op!
Ondertussen had ik al via de telefoonrekening de datum van het eerste contact opgezocht en doorgegeven aan Nefkens, ook dit gesprek verliep via Utrecht.
Bij het halen van de auto na de beurt had ik om 16.00u nog niets gehoord . Daar ik bang was niet meer op tijd te kunnen komen heb ik gebeld met de vraag of de auto klaar was, weer via Utrecht, men zou een terugbelverzoek doorsturen, na een kwartier sms dat de auto klaar was. In allerijl naar Eindhoven, bang te laat te komen.Daardoor niet afgetankt.
Ik zou dan nog wel een rekening krijgen voor de verbruikte benzine. Dit vond ik niet terecht te meer daar de vervangende auto al gratis was, zie boven. Dus als coulance ter compensatie van alle ellende zou de garage die paar centen voor haar rekening horen te nemen..
Na al deze ervaringen krreg ik ook nog de vraag of ik tevreden was, ik denk dat u het antwoord al raad, een vriendelijke geste zou op zijn plaats zijn geweest.
Ergo: technisch denk , goedDit goede werk wordt echter teniet gedaan door de slecht communicatie
Met vriendelijke groet.
U kunt hierover rustig contact opnemen.