Heb wel een lease auto dus geen echte zorgen. Maar een hele nette werkplaats en wacht mogelijkheid. In mijn ogen alles ok.

Alles perfect en snel geregeld. En de auto nog glimmend gepoetsf ook!

Heel tevreden klant.

Ben goed geholpen. Vriendelijk,duidelijk en goed aanspreekbaar. Vragen goed beantwoord. 100% positief.

netjes en op tijd!

netjes op en tijd

Uitstekende service, fijne ontvangst. Top!

Vriendelijk en behulpzame medewerkers

Contact is netjes verlopen, probleem aan auto opgelost. Een verbeterpuntje: auto werkzaamheden liepen wat langer uit, dit had ik graag even vernomen daar de werkzaamheden eerder al waren uitgelopen.

Wordt netjes en vriendelijk behandeld

Wordt netjes en vriendelijk behandeld

Alles volgens afspraak afgewerkt

Alles wat bij de beurt gedaan moest worden is goed uitgevoerd.

Prima garage.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

Ik maak er één woord van: geweldig!

De professionaliteit en vriendelijkheid straalde er zoals altijd weer vanaf. Als klant krijg je altijd een warm welkom. Ik ben daarom ook al jaren trouwe klant.

Perfecte ontvangst. Heel fijn dat de auto direct gemaakt kon worden. Alle medewerkers een 10!

Goede service met prima mensen.

Prima afwikkeling van de reparatie

Keurige actie ; - ruilauto van hetzelfde kaliber stond klaar. - tijdige informatie omtrent voortgang.

Te lang wachten terwijl de auto al klaar stond.

Tijdens een wacht afspraak, constateer ik na 2 uurtjes dat de auto al weer terug op de parkeerplaats buiten stond. Aangegeven aan de balie om de auto terug te krijgen , hoorde ik dat de auto op dat moment nog in de administratie opgenomen moest worden. Dit heeft zeker 45 minuten geduurd, terwijl de auto al in de administratie stond. Heb mijn vraagtekens waardoor ik na 3 uurtjes mijn weg weer kon vervolgen.

Perfect geregeld

Onderhoud snel en goed geregeld.

Nette service, niks op aan te merken!

Ik ben onlangs langs geweest voor groot onderhoud aan mijn Opel Astra uit 2018. Alles is netjes verlopen, er is duidelijk uitgelegd wat ze gingen doen en werd aan het einde duidelijk geïnformeerd waar ik op moest letten (nieuwe remmen / langere remtijd etc.)

iets lange geduurd maar vel gedaan

iets lange geduurd maar vel gedaan

Vriendelijk personeel verdient een 10!!

Mijn 'oude' Opeltje word in prima conditie gehouden, zodat ik ten alle tijden onbekommerd de weg op kan! Eventuele naderende kosten, worden op tijd besproken, als dat mogelijk is, uiteraard. Een 10 met een griffel, en een bank vooruit!!

afspraken worden goed nagekomen

positieve ervaring, fijne leenfiets.

Auto ziet bij aflevering goed uit, communicatie voor, tijdens en na de beurt hopeloos

De eerste afspraak, tel. gemaakt liep via een andere vestiging en werd niet doorgegeven. Gevolg: ik stond tegen 5u een half uur te wachten tot ik te horen kreeg dat mijn afspraak niet bekend was en kon onverrichter zake de 30 km terug rijden na wel een nieuwe afpraak te hebben gemaakt, en twee uur onderweg voor niets, m.i ten gevolge van slechte communicatie(-protocollen)binnen uw bedrijf. Bij de volgende afspraak vervangend vervoer gekregen uit coulance. Bijde overname van Driessen is echter door u gesteld dat bij een volgende beurt vervangend vervoer gratis zou zijn, dit is dus geen coulance, ik had er al recht op! Ondertussen had ik al via de telefoonrekening de datum van het eerste contact opgezocht en doorgegeven aan Nefkens, ook dit gesprek verliep via Utrecht. Bij het halen van de auto na de beurt had ik om 16.00u nog niets gehoord . Daar ik bang was niet meer op tijd te kunnen komen heb ik gebeld met de vraag of de auto klaar was, weer via Utrecht, men zou een terugbelverzoek doorsturen, na een kwartier sms dat de auto klaar was. In allerijl naar Eindhoven, bang te laat te komen.Daardoor niet afgetankt. Ik zou dan nog wel een rekening krijgen voor de verbruikte benzine. Dit vond ik niet terecht te meer daar de vervangende auto al gratis was, zie boven. Dus als coulance ter compensatie van alle ellende zou de garage die paar centen voor haar rekening horen te nemen.. Na al deze ervaringen krreg ik ook nog de vraag of ik tevreden was, ik denk dat u het antwoord al raad, een vriendelijke geste zou op zijn plaats zijn geweest. Ergo: technisch denk , goedDit goede werk wordt echter teniet gedaan door de slecht communicatie Met vriendelijke groet. U kunt hierover rustig contact opnemen.

Goed service

Conform afspraak in de tijd die is afgegeven is dit ook nagekomen.

In een woord: uitstekend.

Prima te woord gestaan aan de balie. Vriendelijke medewerkers die ruimschoots de tijd nemen om een en ander uit te leggen. Wat ik jammer vind is dat ik niet, zoals vroeger bij bijvoorbeeld Dereumaux in Waalre, je ook contact kunt hebben met de monteurs. Tijden veranderen en dat je zelf je auto de brug op reed is geschiedenis. Na het verdwijnen van Dereumaux ben ik blij dat ik het gevoel heb met Nefkens een betrouwbaar onderhoudsbedrijf gevonden te hebben.

Nette ontvangst en alles goed geregeld

helemaal tevreden over ontvangst en hoe alles geregeld is rondom het onderhoud van de auto. Enige minpuntje: instellingen van de auto zijn ongevraagd veranderd.

Naar volle tevredenheid geholpen!

Toen ik belde kon ik nog dezelfde dag terecht. Verder vriendelijk, geïnteresseerd personeel dat ruimte vrijmaakte voor een praatje. Onder het genot van een drankje en wat leesvoer kon ik wachten tot mijn auto klaar was. Daarnaast was men coulant in het opstellen van de rekening. Iets wat, vooral in deze tijd, erg prettig is.