Ik heb een hele slechte ervaring met deze autoservice.
Ik maakte een afspraak met hem en koos ervoor om mijn auto te laten nakijken. De sensor in de antivriestank van mijn auto moest worden vervangen. Ik kreeg af en toe meldingen op het scherm. Er was geen gebrek aan water in de antivriestank en het waterniveau stond op MAX. Ik heb dit op de best mogelijke manier uitgelegd. De service zou in totaal 107 euro kosten met het te vervangen onderdeel. Het personeel bij de receptie legde uit dat ze het waterlek zouden onderzoeken, maar ik legde uit dat er geen waterlek was en ik vertelde hen welk onderdeel vervangen moest worden. Nadat ik mijn auto had achtergelaten voor de service en 2 uur later, kwam er een telefoontje en zeiden ze dat er extra onderhoud zou worden gepleegd en dat er een onderzoek werd uitgevoerd. Ik heb mijn auto 1 maand geleden gekocht en al het onderhoud is gedaan. Ze vroegen een hoge vergoeding en er werd onnodig jaarlijks gekeurd (motorolie en filters werden vervangen). Dit werd al gedaan door de garage waar ik de auto 1 maand geleden kocht en het werd 1 maand later opnieuw gedaan door dit bedrijf. Mijn auto heeft garantie van de gekochte garage. Het heeft geen problemen en rijd geveldig zonder problemen. Over het algemeen dient dit onderhoud na een bepaalde tijd of na een bepaald aantal kilometers te gebeuren.
Extra verwerking wordt onnodig gedaan en extra kosten worden betaald, dit is helaas een zeer vervelend situatie.