Lange wachttijd en absoluut geen contact te krijgen met de werkplaats of technicus
Lekkage van koelvloeistof: moet ik 3 weken wachten voor ik mag langskomen. Telefonisch contact 4x: werkplaats niet te pakken te krijgen. Twee terugbel verzoeken niet gehonoreerd. Niets gehoord. Drie verschillende telefonistes (van drie verschillende filialen/plaatsen) die me proberen door te zetten, de telefoon wordt bij de werkplaats niet opgenomen.
Reparatie: vervangen koelvloeistof drukvat. Aangegeven dat de lekkage daar zat bij de dikke slang, toch nog bijna 1 uur diagnose rekenen van €100/uur. Terwijl het toch vrij duidelijk was dat de lekkage daar zat, als ik het al zie.
Ter vergelijk, toen het nog Opel Driessen was kon ik de werkplaats via hun eigen telefoonnummer direct bellen. Bij een lekkage of andere serieuze aangelegenheid mocht ik dezelfde dag of de volgende morgen langskomen zodat ze konden kijken of ik met de auto verder mocht rijden, slang of reservoir zouden ze meteen vervangen. Niet iemand drie weken laten wachten met alle gevolgen vandien, Ik weet dan dat ik de vloeistof moet bijvullen maar bij andere mensen betekent dit drie weken geen auto rijden of wellicht motorschade oplopen.
Reparatie is prima uitgevoerd dus geen klachten over de automonteurs maar de rest van de organisatie, voornamelijk de werkplaats telefoon afhandeling en afspraak afhandeling vind ik zwaar beneden peil.